SaruHan35 isimli üyenin son içerikleri

1. S

9060XT RYZEN 5 7500F Sistem toplamak istiyorum parçalar uyumlu mu ?

o daha sonra olacak inşallah şimdilik 1 tane idare edicem.
  2. S

9060XT RYZEN 5 7500F Sistem toplamak istiyorum parçalar uyumlu mu ?

Arkadaşlar PC toplamak istiyorum. parçalar birbiriyle uyumlu mu ? ve daha uygun fiyatlı önerileriniz varsa yazar mısınız ? Ekran kartı: SAPPHIRE 9060 XT 16GB. İşlemci: RYZEN 5 7500F. Anakart: GIGABYTE B650 EAGLE. Ram: XPG LANCER BLADE 16GB 1x16 6000 mhz Cl34 DDR5 (daha sonra ekleme yapacağım...
  3. S

Sapphire 9060XT 16GB ve Ryzen 5 7500f sistem önerisi

Hocam kasa + psu daha iyi olur dediğin gibi ama ben görsel deki gibi bir kasa istiyorum. Biraz da görünüşe önem vermek istiyorum. Dediğin anakartta wifi var mı ?
  4. S

Sapphire 9060XT 16GB ve Ryzen 5 7500f sistem önerisi

Arkadaşlar 9060XT ve Ryzen 5 7500f bulunan bir sistem toplamak istiyorum. Parçalar görsellerde mevcut sistem nasıl olur ? Toplamda 48-50k arası oluyor. Fiyatı daha uygun ve iyi parçalar önerebilirsiniz.
  5. S

PS store da Elden Ring 1499 TL alınır mı ?

Usta aldım ama hiç oynayamıyorum ya ingilizce de kötü baya kraft falan bilmiyorum topladığım eşyaların ne ise yaradığını bilmiyorum. Rehberleri izliyorum değişik terimler kullanıyorlar baya karışık
  6. S

PS store da Elden Ring 1499 TL alınır mı ?

Arkadaşlar bugün PS5 aldım. İlk oyun olarak Elden Ring oynamak istiyorum. İlk defa souls türü oyun oynayacağım. 1499 TL vermeye değer mi ?
  7. S

Bu sisteme ekran kartı ne önerirsiniz?

Bence değiştir. 550 veya 600W olsun. Yani sana kalmış bisey ama 450 düşük kalır
  8. S

Bu sisteme ekran kartı ne önerirsiniz?

4060 olabilir PSU da değişmeli
  9. S

PS de Elden Ring indirime girer mi

Arkadaşlar yakında PS5 alacağım ve ilk oynamak istediğim oyun Elden Ring yakın zamanda indirime girme ihtimali var mıdır ? şuan ki fiyatı 1500 TL
  10. S

Xbox Series X white dijital sürüm nasıl alınır ?

Arkadaşlar Xbox Series X white dijital versiyonu microsoft sitesinde 449 dolar Türkiye de yok galiba microsoft sitesinden direkt satın alınabilir mi ?
  11. S

PC nin yanına konsol önerir misiniz ?

Arkadaşlar konsol seçiminde kararsız kaldım. İçimden PS5 almak geliyor ama oyunları çok pahalı ve ps plus daki oyunları da özel oyunlar dışında sevemedim. Xbox series S veya X den birini alsam üyelik ve oyunlar daha ucuz aynı zamanda gamepass ultimate alırsam PC de yararlanır. PS5 Özel oyunları...
  12. S

4000 TL ye kadar kablosuz kulaklık önerisi

Arkadaşlar Telefon,PC ve PS5 için kullanacağım kablosuz kulaklık önerisi misiniz ? Genelde oyun oynarken kullanacağım mikrofonu ortalama olursa iyi olur. Not: Beyaz olursa iyi olur.
  13. S

1500-2000 TL arası PS5 için oyun sepeti önerisi ?

Arkadaşlar PS5 aldım. 1500-2000 TL arası türkçe altyazı veya dublajlı oyun sepeti önerir misiniz? Olabildiğince çok oyun almak istiyorum.
  14. S

Uncharted collection ve killzone shadow fall ps4 cd 650 TL

Usta 2 oyun cd li olarak sıfır nereden alabilirim.
Geri