yok maalesef.
1762810215
Teknosayı görmemiştim de teknosada da sitesinde kendileri değil de gala iletişim satıyordu, buardan alırsam yine gala iletişim mi olur satıcı diye düşünüyorum.
1762810251
mediamarkt olanı alırım ozaman daha iyi
Arkadaşlar lg oled c5 alacağım hepsiburadadan, satıcı Homefortech diye bir yer, güvenemedim şimdi bi sıkıntı çıkarsa ilgilenmezler falan diye, internette pek yorumunu da göremedim. Orda 75000TL Vatanda ve mediamarkta 81000TL. Sizce daha fazla para verip güvenilir yerden almak mantıklı mı...
Lg oled c5 almayı düşünüyorum. Ürün hakkında hiç kötü yorum görmedim iyidir diye düşünüyorum ancak satıcı hakkında endişelerim var. Homefortech güvenilir midir daha önce alışveriş yapanlar oldu mu? Bir de oled konusunda sıkıntı yaşar mıyım yanma gibi...
ben cloud 3 alıp iade etmiştim. ne kadar eq ayarı yapsam da ses kötü geliyordu oyunlardaki silah sesleri falan patlıyordu başka bir şey duyulmuyordu ama herkes bu kadar övdüğüne göre bana gelen sıkıntılıymış sanırsam.
Yani çok bişey beklemeyin ben cs için kullanıyorum idarelik. Çoğunlukla ayak sesinden anlayabiliyorum adamın nerede olduğunu, bazen tam farkedilmiyor ama.
Önceden telefonda müzik için anker q30 almıştım onla idare ediyorum şuan. O bile cloud3 ten daha iyi ses veriyor. Bütçe arttırıp 5k civarına bakmayı düşünüyorum artık.
Başka bilmiyorum iade edince almadım artık. Müzik için anker q30 almıştım onunla idare ediyorum artık o bile daha iyi cloud3ten
1751033490
Çok kalitesiz geldi bana ses kalitesi sanki 30tl lik pazar kulaklığı gibi