Arkadaşlar iyi forumlar.2kya oyuncu kulaklığı almak istiyorum.Kablolu kablosuz fark etmez.Benim için kaliteli olsun yeter.Önceden kullandığım gamepower mihawk kulaklığı mefta gibi bir şey.O kulaklığın mikrofonu güzeldi ve müzik için iyi idi.Tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba kulaklık alıcam fakat kararsız kaldım 2 model arasında.Şuan Gamepower mıhawk kullanıyorum ve kaliteli bir kulaklık almak istiyorum
Şuan almak istediğim 2 model arasında kaldım
Corsair Void Elite ve Hyperx Cloud 2
Hangisini önerirsiniz ve neden ? Daha iyi model dediğiniz varsa ve...
Merhaba.Gta 5in hikaye modunu türkçe yama ile bitirmek istiyorum.Bazı yerlerde yinede ban yenildiğine dair haberler gördüm.
Sadece hikaye modunu oynayacağım .Ban yinede ban yer miyim ?
Fifa 21 Online'da maç atarken discordda sesim gelmiyor.Sorun nedir ?
Diğer oyunlarda herhangi problem olmuyor sadece fifa 21'de oluyor.Onlineda maç atarken ses arkadaşlarıma gitmiyor
Merhaba.Yeni nesil bir sistem aldım ve pcyi sıfırlamadan önce warbandı sorunsuz bir şekilde oynuyordum.Sıfırladım ve driver vs oyunlarımı kurdum fakat warbandı tekrar oynamak istedim.Oyuna girince savaş alanlarında kasma vs yok fakat haritada olsun pazarda olsun oyun takılıyor ve haritada...
İnstagram hesabıma normalde girerken ertesi gün girememeye başladım.Hesabın şifresini değiştirdim hala aynı.E postasına da bildirim gelmiyor.İnstagram destek kısmına mail attım hala cevap bekliyorum.Hesaba başka ipden de girdim fakat aynı sorun devam ediyor.
Mart ayında pc aldım ve o sıralar markete gelen gamepad'i satın almıştım.FIFA 20'yi ilk başlarda güzel güzel oynarken ertesi gün kolu pcye taktığımda bilinmeyen aygıt olarak görmeye başladı.Başka bir kol aldım fakat yine aynı hatayı verdi.Başka bir laptoba taktığımda ise çalıştı.Sorum;
1.Bu...