Bu fiyata daha iyi bir tercih yok. A54'ün performansı o kadar iyi değil. yazılım desteği dünyanın sonu değil. Uygulamalar sıkıntı yapmaz sonuçta. Ki androidde apple gibi hiçbir yenilik getirmez oldu. 2-3 yıl gider en az. sonra isteyen costum rom yükler.
Alternatif olsa dediğiniz doğru ama fiyat...
3090 devri geçti aynen katılıyorum. DLSS 3 yazılımla yapılabilir mi hala emin değilim. Kişisel kanaatim yapılır. Amd yapmaya çalışıyor. Kendi beceriksizliginden mi yapamıyor bilmiyorum. İki oyunda destek açtı. Bir sorun görünmüyor. Temel sorun fsr 2 bin kalitesiz olması gibi. Toplam gecikme ne...
DLSS hikaye falan değil. Bilgi edinmek isteyen arkadaşlar izlesin. Güzel video yapmışlar. Bayağı bir uğraş var. DLSS ile native görüntüyü karşılaştırıyor. Rdr 2 'de DLSS dem bende soguyordum ama onun harici her oyunda kullaniyorum
https://tr.aliexpress.com/item/1005005958708733.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.32c03d12RNojPv&gatewayAdapt=glo2tur
ilk alışveriş diye indirim vardı. 740 tl ye geldi. doğru ürün aldım galiba.
once 830'a satılıyordu. sonra fiyatı mı artmış diye bakarken indirim geldi.
Zamanında senelerce a4tech x7 kullandım. Hala da duruyor. Bozulmadı. Deathadder v2 ile aralarinda çok az fark vardı.(sensor olarak) X7 nin verileri ne diye göz gezdirdim. Sanırım 40 ips falan vardı. hic ani dönüşlerde sapitma falan yapmamisti. Gayet tutarliydi. Şaşırdım.
Ama viper mini ona gore...
Kardeşim sakin ol. Zantares oynamissa bende oynadım. Bu fareleri kullandım. Ve sensor farkı çok bariz hissediliyor. 3370 ve ustu alınabilir ama vadesini dolmusmus sensorler almaya gerek yok. Sen denedin mi. Biliyor musun 3370 , focus sensor ve 3359 sensor farkını. Ben deneyimi mi anlatıyorum...
Bu sensorle olmaz. Almayın bunu. V2 sen sonra uzer. Az biraz rekabet ile işiniz varsa bu sensore bulasilmaz.
Deathadder v2 , v2 mini, viper mini kullandım. Şuan superlight kullanıyorum
Sahibinden param güvende dolandırıcılığı diye yazarsanız youtube'da video var 14 dk'lık onu izleyin. Bu yöntemle daha geçen gün dolandırmaya çalıştılar. Param güvende de sıkıntı yok. Ama sahte site linki atıp dolandırmaya çalışıyorlar.
bunu geçenlerde paylaşmıştım. Bu hususa da dikkat edin