Saturn isimli üyenin son içerikleri

1. Saturn

Forumdaki İlk Konunuz Ne?

artık zamanında modem geçmişinin varlığından nasıl korktuysam
  2. Saturn

🔱🔥Piyasacılar İçin Playlist

3. Saturn

Konuştuğum Kız Problemlimi?

olabilir mantıksız bir sebep değil. Sınavdan sonra dene birde
  4. Saturn

Ucuza Uçak Bileti Japonya

turlar çok çok fazla istiyor 150 200k arası
  5. Saturn

ne zaman bulabiliriz hocam
  6. Saturn

Yazın arkadaşla çalışıyoruz genelde, bu sefer bir ülkeye gidelim dedik. Bayağıdır aklımızda Japonya var. Ülke içinde harcama o kadar yok ama uçak biletleri çok pahalı geldi; gidiş-dönüş en az 35 bin diyor. Genel olarak hep fiyatlar böyle mi, yoksa daha ucuza gidiş-dönüş bulunabilir mi? Yakın...
  7. Saturn

Akustik Gitardan Anlayanlar

tamamdır hocam çok teşekkürler
  8. Saturn

gptye sordum luthiere falan götür dedi o her seyini halleder falan ben buna yeni tel alsam götürsem ne kadar alırlar ki çok bir şey tutmaz herhalde
  9. Saturn

https://www.zuhalmuzik.com/ibanez-pc12mh-opn-akustik-gitar-6826?srsltid=AfmBOoqTSMVSAMcMA-wM_5zungDmndeHQKcbfEwlkfzaSaJAextbncSw Bu gitarı sahibindenden 5200tlye aldım öğrenmek için alırım dedim neyse ama böyle çalışırken lastik sesi veriyor en alt 2. tel . Bazen cızlıyor tel. Tellerde değişik...
  10. Saturn

Komşu Gürültüsü Bıktım

direkt git kapıyı çal konuş hiç uğraşma yazıyla
  11. Saturn

Ayt Tyt Deneme Önerisi

Mezun senemdeyim son 30 gün her gün ayt tyt denemesi atıcam ama daha deneme almadım sınava yakın hangi yayınevini önerirsiniz? Branş olarakta TYT fen AYT mat AYT fen önerirseniz çok sevinirim.
  12. Saturn

Oppenheimer Nerden İzlenir

La la land izleme korku filmi o
  13. Saturn

En Sevdiğiniz Sagopa Şarkısı

İpen tenin derime batsın. Çok güzel şarkıdır 1778877950 bir ara ne izlerdik deepturkish web 1778878013 Bazen çok fena dinlettiriyor ilk 10a rahat koyarım ama seçemem 1778878053 Yaptığın hatalar kadar büyük olmadın bu aralar çok dinliyorum 1778878089 2 3 ay boyunca en çok dinlediğim şarkıydı...
  14. Saturn

En Sevdiğiniz Sagopa Şarkısı

Çok güzel şarkısı var ben seçemiyorum. Sizin en sevdiğiniz şarkısı nedir ?
Geri