Saturwn_08 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Direksiyon Seti Önerisi

Tamamdır hocam teşekkürler
  2. S

Direksiyon Seti Önerisi

MAsa yer problemim yok oda la olarak 5 metre ful MDF masa kalınlık 2 cm var :) vd10 alsak en ucuz direksiyon ne takılır buna
  3. S

Direksiyon Seti Önerisi

sen öyle hızlı bozulur diyince içime kurt düştü yurt dışında ucuz oldugu ıçın ordan getırtmek istemiştim yanı son oalrak ne dersiniz aklım karıştı biraz
  4. S

Direksiyon Seti Önerisi

knk yurtdışından getırtcem aklımda moza r5 +moza sfiter+debriyaj var total 32 34 arası tutuyo bu şekılde turkıyede malum daha pahalı yaron obnurgun en azından aldıgım fıyata satabılımıyım yurt dışı oldugundan 1778410464 pxn pıyasada yenı canlandıgığı için (marka tutkunları tercih etmıyebılıyor)...
  5. S

Direksiyon Seti Önerisi

Fiyata vites ve debriyaj dahil olursa sevinirim
  6. S

Direksiyon Seti Önerisi

Önceden g29+shifter kullanıyordum çok sesli idi gece ets2 oynarken özellikle virajlarda sert girersem Cat pat ses ler yapıyordu sattım bundan dolayı Tekrar bir direksiyon seti alacağım Direktdrive özellikli ne önerirsiniz Bütçe maks 40 45 k ETS 2 forza nefes forspeed asetto vs oynuyorum genelde
  7. S

Yardım Soundcore Anker Q45 Ped değiştirmeye ücret alınır mı?

orjınalı zor bulman ama ıstersen şansını dene yınede belkı demezler
  8. S

250m^2 dükkan için modem - ağ sistemi tavsiye

switch alabilirsin tek gırışı brıden fazla çıkışa boler 1776501244 https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tp-link-tl-sg108-8-port-101001000-mbps-masaustu-switch-1164885.html bu tarz urunler alabılırsın
  9. S

Hangi 5070 alınır yada alınır mı?

markalarda sadece sogutma degışır bırde bır kaç fps oynar aynı fıayta 9070xt al guncel kullkanıyorum wındows kurdugu drıverı ıle kullanıyorum hıçde atma donma problemı yaşamadım
  10. S

modem olarak tplınk vx1800 oneırırım eger alt yapın vdsl ıse
  11. S

orjınal degılse muhtemelen degıldır
  12. S

R9 7900X hangi ekran kartı

yapmaz gonul rahatlıgıyla alabılırsın
  13. S

mesh sıstemlere bakabılırsın
  14. S

bencede oyle yapın umarım garantı ıle degışırler
  15. S

FSR 4'ün DLSS 4'e göre daha fazla oyunda desteklenmesi

guncellemelerde amd toparlardı ama nvdıa dah ıyıdır daha performanslı çalışır
Geri