resım paylaşma sansım yok (pc abımde) ama şoyle dıyım kartı başka ısteme taktık yıne tanımadı wındows gelen kadar acaba yuk bınıncemı duzelıyo çözemedım
başka hdmı portu denemedım bıosdada aynı sorun var hatta yeşil ekran ve ortada çızıkler oluyo bazen tıpkı ekran krık gıbı işlemcide böyle problemler olmuyo (kart 9060 xt asrock marka)
başlıkta dedıgım gıbı wındows açılırken goruntu gıdıyo bıosdada aynı açılınca sorun olmuyo ama işlemciye takılıysa bıos ve wındows takılma doma yapmıyor sizce neden (il açtıgımda ekran kartı tanımıyordu wındows kurulucna tanıdı)
hoparlör alamya karar verdim net ses ve güzel bas veren hoparlör önerirmisinz bütçe 3 k
aklımda xiaomi outdoor modeli var 30 wat mono bir hoparlor başka öneriniz varmıdır
merhaba öncelikle pc aldım ıtopyadan pc açılırken yada bıosdayken eğer hdmi ekran kartındaysan sureklı kopuyo yeşil ekran gelıyo gıdıyor ama hdmi işlemcideyse biosda ve açılırken goruntu sabıt pc açıldıktan sonra 4k oyun vs oynuyorum goruntu gıtmıyo donmuyo atmıyo sadece açılırken ve bıos...
https://www.tebilon.com/amd-7500f-sapphire-radeon-rx9060-xt-pulse-gddr6-16gb-a620m-h-500gb-ssd-kingston-16gb/ bu sistemi almayı düşünüyorum daha uygunu bu ozellıkde yok sanırım