SavageWarrior isimli üyenin son içerikleri

1. SavageWarrior

550-650W PSU önerisi

Psu tamiri olmuyor. Beceremiyorlar. Önermem. High power 700 watt öneririm. atx 3.0 bulursan tadından yenmez.
  2. SavageWarrior

Yardım 6800XT RE Requiem oynarken çöküp duruyor?

Malwarebytes ile tarama yaptınız mı? Arada yapın bence.
  3. SavageWarrior

Şöyle kısa bir bilgi bulldum: şu durumlar sürücünün kaybolmuş gibi görünmesine neden olabilir: Windows Update: İşletim sistemi, mevcut sürücünüzün üzerine daha eski veya farklı bir sürüm yükleyerek çakışma yaratabilir. Sistem Geri Yükleme: Yakın zamanda sistemi geri yüklediyseniz sürücü eski...
  4. SavageWarrior

Ben olsam hardware monitor de ısı değerlerine bakardım yukte ve bosta, sonra baslata sağ tıkla olay görüntüleyicisi, windows,günlükleri, sistem, geçerli günlüğe filtre uygula, whea logger a bakardım. Uzun iş, kolay değil.
  5. SavageWarrior

Ben şahsen düzenli bakım yapmama rağmen birkaç ayda bir aldığım disk imajını geri yüklüyorum ve taze taze kullanıyorum problemsiz. Bahsettiğiniz türden problemleri uzun yıllardır görmedim ve çevremde de duymadım. Duysam bana getirirler zaten pc leri ya da ben giderim bakım yapmaya.
  6. SavageWarrior

Oyuncu Laptobu Önerileriniz Nedir?

Ryzen AI 350 işlemcili 32gb ramli 5070 ekran kartlı hp omen, acer vs bulabilirsin. epey com da da bak.
  7. SavageWarrior

10000TL tablet önerisi

Hocam o fiyata philips, lenovo tablet denk gelebilir. Pazarı araştır. Üç harfli marketlere de geliyor bazen. Samsung, asus, msi, lenovo, philips, dell, huawei, apple haricindeki markaları tavsiye etmem. ikinci el de bakabiirsin uygunsa.
  8. SavageWarrior

termal padleri değiştirmezsen bakım bir işe yaramaz üstad. Anakart mofsetleri üzerindeki termal padleri bile 2 senede bir değiştirmek lazım. Yükte hardware monitörle ölçülen 114 derece olan mos sıcaklığı 70lere düştü x570 pro carbon wifi anakartta. boşta 30 lu derecelerde şu anda. Ekran kartında...
  9. SavageWarrior

Hocam arctic mx4 veya mx7 macun al. En az 6w/m k lık termal pad al 1mm lik Kartı dikkatlice sök. Termal padleri söküp at. yenilerini makasla keserek koy.. 1mm lik termal pad yeter 6800xt ye. çipin termal macununu ıslak mendille temizle sonra arctic mx6 yı taşırmadan sür. Soğutucu plakayı...
  10. SavageWarrior

Teknik Görüntü Sorunu

sevindim
  11. SavageWarrior

Highpower psu 700W 80+ bronz 3080

Güzel soru. Aslında 128 bit kart önermem ama ben olsam fiyatları takip eder 5060 ya da 5060 ti ikinci el bulmaya çalışırdım. 5060ti 16gb ı 14-15 bin bandında bulursan al geç 8 gb olanları dediğin fiyata olabilir. Yeni teknolojiye selam vermek gerek bazen. 9 bine 6700xt de işini görecektir.
  12. SavageWarrior

Voltaj Regülatörü Hakkında Bilgi İstiyorum

1,5 mm² kablo, 1000 Watt (yaklaşık 4,5 Amper) yük için fazlasıyla yeterlidir. Bu kablo kesiti, standart olarak 16 Amper akıma (yaklaşık 3500 Watt) kadar güvenle dayanabilir. Kabloyu çekerken şu detaylara dikkat etmeniz güvenliğinizi artıracaktır: Sigorta Seçimi: Kabloyu korumak için sigorta...
  13. SavageWarrior

Voltaj Regülatörü Hakkında Bilgi İstiyorum

1 ay dayandı. yeni hat çekersen topraklama olacaktır. Yeni priz de konulur ayrıca yeni hatta. Yeni hattı Duvarüstü çekerler içerden değil.
  14. SavageWarrior

Onlardan biri olacaksa 3070TI LHR almalısın. Hoş LHR olmayanı yok zaten. :)
  15. SavageWarrior

3080 almadıysan henüz alma. rx 6700 falan al yeter sana. O zaman yetecektir o psu.
Geri