İş ahlakı veya etiklikle falan alakası yok hocam. İşin özü şu sen gezip tozarken adam indirimi görüp alıyor sen alamıyorsun diye zoruna gidiyor sonrada...
Al buyur paylaştım ara ara aldığım ürünler bunlar adetli bir tane alım yok. En son aldığım ekran kartı da şikayette de belirttim zaten ilk alımda garanti...
Hocam bir üründen 1 tane alıp satıyorsam buna her vatandaş gibi benimde hakkım var sonuçta. Kimisini kullanıp satıyorum bir zaman sonra. Kaldı ki ben burada...
Hocam Vatandan savunma istendi şuanda savunmasında benim al-sat yaptığımı kanıtlasınlar ama saçma sapan bu adam bilişim firmasında çalışıyor ve bizden ara...
Hocam İptal edebildikleri kadar haksızca insanların ürünlerini iptal ettiler ondan emin olabilirsiniz. Benim son 6 ayda aldığım vatandan tek ürün 2 tane...
Hocam ürünü al sat için aldığımı nereden çıkarıyorsunuz peki ? nasıl böyle bir ön yargı var. Al-sat için alacak olsam başka başka hesaplarla bir sürü...
Neden ağlayım ya ben bilgilendirip insanları haklarını arasınlar diye yazıyorum başka bir sebebi yok. Ben zaten THH ye başvurdum sonucunda bu ürünü alacağım...
Paylaştım özelden.
1739258374
Hocam 1 den fazla alanların iptal edilmesine kimsenin bir şey dediği yok ama 1 tane bile alsanız saçma sapan nedenler üretip...
Benimde iptal oldu hocam. Bana verdikleri cevap. Adamlar benim çalıştığım işyerini öğrenip bilişim firmasında çalışanım. Siz ticari alım yapmışsınız deyip...
Haklısınız hocam 7800xt pulse almıştım. iade edene kadar bir ton kavga ettim zor bela aldılar para iadesi. Kartı sadece takıp deneyip cw çok fazla görünce...