Saye.yae isimli üyenin son içerikleri

1. S

S23 mu s24 mu tercih etmeliyim önerileriniz nelerdir

Aga vallaha sen bilirsin fakat velhasıl kelam o telefon çok dayanmaz max 2-3 güncelleme sonra yavaşlamaya başlar tabii ki amiral gemisi almadığın sürece onlar 5-6 güncelleme sonra yavaşlıyor,fakat zaten xiaomi çok hızlı güncelleme getirdiği için fark etmiyor
  2. S

Bilemiyorum yani s24 Un daha uzun süre güncelleme alacak olması daha Bi iyi geliyor bana çünkü xioamide bu konudan çok muzdarip oldum her yeni güncelleme geldiğinde telfon dahada ve dahada yavaşlıyordu
  3. S

Olabilir s23 yada s24 e geçmen mantıklı olur (bir telfonu çok çok uzun zaman kullanıyorsan 7 yıl güvenlik güncellemesi ile s24 daha iyi olur) üstüne üstlük birde Windows bir bilgisayarin varsa sat ve Samsung a geç Samsung'un Eko sistemini rahatlıkla kullanırsın
  4. S

İşlemci konusunda daha optimize ama kağıt üzerindeki verilerde genellikle s24 Bi tık daha güçlü ama bazı kullanıcılar s24 de mobil veride fazla internet harcadığını ve optimizasyon sorunu olduğunu beyan etmekteler
  5. S

Xiaomi almayın aldırmayın kamu spotu
  6. S

Kanka uzun kullanım sonucu özelliklede telfon isindiginda ki çok hızlı ısınıyor arayüz takılmaya lafla maya başlıyor ve ***** saçama buglara giriyor
  7. S

O zaman zaten ısınma problemi olmaması normal
  8. S

Aga xiaomi kadar Boktsn bir telefon yok ya arayüzü çok buglu ben şuan redmi nite 11 s 5g kullanıyorum zaten
  9. S

Zaten işte gerçek hayat testleri ve termal sıcaklık testleri onlarin üzerine oluyor şuan bana kalırsa exynos maximum güçte SD Gen 2 den bi tık daha güçlü fakat SD gen 2 AÇIK ara termal de dhaa iyi ve genel olarak mobil veri gibi farklı veri tiplerinde daha optimize
  10. S

O kadar artacağını sanmıyorum fakat yinede önerin için tessekkur ederim 1734090785 Peki edit veyahut oyun oynuyor musun eğer cevabın evetse hangi edit uygulamasi veya hangi oyunlar 1734090830 Kağıt uzsrindeki verilere bakarsak exynos s23 deki sd dan daha iyi bir işlemci ama ona göre daha çok...
  11. S

Evet zaten bu yüzden s24 alasım daha fazla fakat exynos işlemciler kağıt üzerinde daha iyi olmasına rağmen herkes gerçek hayat testinde snapdragon gen 2 den kat Kat kötü olduğunu savunuyor maalesef kararsızım şayetki bilginiz var ise beni aydinkatirsaniz sevinirim 1734071155 24+ aslında güzel...
  12. S

S23, s23+ yada s24 almayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı İllaki bu s23-s24 modeli olmasına gerek yok başka önerilere de açığım MAX bütçe 45 k ama 30 k civarı olursa daha iyi olucaktir ekstradan kendime yeni klavye ile mouse almak için para lazım olacak çünkü
  13. S

YENİ SİSTEM Mİ ALMAYLIYIM YOKSA SUANKİ SİSTEMİ UPGRATE Mİ ETMELİYİM

Kanka iyi fiyata satarsan 2 inci el az hasarlı Bi sistem dizersin
  14. S

YENİ SİSTEM Mİ ALMAYLIYIM YOKSA SUANKİ SİSTEMİ UPGRATE Mİ ETMELİYİM

Kanka yükseltme yap bu bütçeye yapamazsın
Geri