saype isimli üyenin son içerikleri

1. saype

🔥İndirim Grundig Mutfak Şefi 🔥 3039₺

Bende alcam aynı şekil parçası kolay bulunanı lazm. Belli olmaz bunların parçaları dağılıverir belki 8-10 kullanımda
  2. saype

6000₺ pc toplama önerisi

Usta biraz daha detay ver üstün körü yazmışsın. Sadece 6000e rx 580 veya gtx 1650 li bi kasa alabilirsin pazarlıkla ryzen 5 2600 ,3500 ,3600 işlemcili 8gb ramli. Elindekini satarsan total bütçe tahminince ne kadar olur ona görede başka seçeneklerde olabilir.
  3. saype

3500 Lira bütçeye hangisi tercih edilebilir?

Bütçe 3500 lira. Aşğıdakilerden 1. seçenek mi 2.seçenek mi mantıklı yorum yaparsanız sevinirim? Araştırıp aşağıdakileri buldum bulunduğum ilçeden. -Monitör 32"FHD 2800 lira HP marka 75 Hz galiba. -Kasa Q8300 8 GB RAM 700 lira. -RX 580 8 GB 2000 lira. -500GB SSD 500lira...
  4. saype

7k civarında 2.el sistme toplama

Ekran kartı 2k desek işlemci anakart ram 1500+1200+800 desek 500ssd 750-800 desek kasa heralde vardır 500w psu lu oda bi 800 etse Bu arada en dip fiyattan hesaplıyorum tektek pazarlıkla almaya kalkarsan diye Valla tam 7000 bin 7200 civarına geliyo tektek almaya kalksanda İyi gibi 6.5k ya...
  5. saype

❌İndirim Bitti! Türktelekom yeni kampanya

25GB olan tarifeye geçiş yaptırdım . 227 lira aylık total ödemesi. 25gb hiç az değil
  6. saype

❌İndirim Bitti! Türktelekom yeni kampanya

15 GB 1000dk 250 sms 155 lira çok uygun. Askere gideceğim için düşük tarife tercih ettim. Gerçi askerde sivil hat kullanılmıyo galiba.
  7. saype

Fan kontrolcüsünü kaybettim Xigmatek CHB1

3 Sene önce aldığım hazır sistemin içinde gelen Xigmatek Galaxy Elite 3 Fan setinin kontrolcüsünü (Xigmatek CHB1) yeni eve taşınıken kaybettim.Nereden temin edebileceğim konusunda bilgisi olan yazabilir mi lütfen. Cevaplarınızı bekliyorum Xigmatek Galaxt Elite 3 Fan seti videosu Bu da kontrolcü:
  8. saype

🔥İndirim 10.000TL Altına 8 Adet Sıfır Laptoplar🔥Sağlam Liste!

Hocam aynı asus laptop 200 lira daha uygun ama freedos eklemek istersen link : https://www.amazon.com.tr/Notebook-Laptop-F1502ZA-EJ1531-i3-1215U-İşlemci/dp/B0CJYF4XT8?ref=dlx_prime_dg_dcl_B0CJYF4XT8_dt_sl7_b5
  9. saype

Yardım Ramden dolayı Pc çok geç açılıyor Neden

Hocam bilgisayar çalışır vaziyette mi değiştirdin ekran kartı .Öyle bir şey olması çok olağan gelmedi. Elektrikle bağlantısını kesip tekrardan rami sök tak yapın.Belki elektrik tamamen kesili halde değildi siz değiştirirken. Veya biosla alakalı bir ayar yapmayı da gerektirebilir bu değişim sebebiyle.
  10. saype

🔥AMD KARTLARDA FSR 3 MOD + KURULUM 🔥

Ghostwire tokyo indiriyorum onun üzerinde deniyeceğim modu. Çalışırsa Howgwarts legacy vs indirip oynayacağım.
  11. saype

Moddan sonra oyun içinde renkler canlılığını %30-50 kaybediyor , göstergeler felan vibrasyona giriyo. Ona rağmen oyun taş gibi duruyo , optimize edilince çok iyi olucak gibi duruyo mod. Düşük seviye kartlar için çok kullanışlı bir özellik (1050 Tİ - Rx 550-60-70-80 vs tarzı) .Bu kartlar mezardan...
  12. saype

Alovra dostum normal halde ve modlu halde kaç fps aldığınını yazar mısın? Farkı merak ettim.
  13. saype

Ana Konu DONANIM ARŞİVİ: KANDIRILDIK VİDEOSU ( Herkes DLSS 3.0 Açabilecek? )

Galiba açıyor, şu videodaki excel listesini incele.Nvidia ve amd kartlarda hangi oyunlar çalıştığını ,modu kurmayı vs anlatyor. Video===>How to install AMD FSR 3 Frame Generation Detaylı şekilde nasıl yapıldığını anlatan türkçe bir video olsa süper olurdu.
  14. saype

Ana Konu DONANIM ARŞİVİ: KANDIRILDIK VİDEOSU ( Herkes DLSS 3.0 Açabilecek? )

RX (50-60-70-80) kartlarda vs çalışıyor galiba. Youtube üzerinde birçok kanal bu kartlar üzerinde kullanıp oyun testi yapmış. Sorun şurada ki, bir excel dosyası var ve sadece orada desteklenen oyunlarda kullanabiliyoruz (offline veya singleplayer oyunlarda). Bu desteklediği oyunlarda da % de...
  15. saype

❌İndirim Bitti! Amazon PRİME 6 ay hediye Güncel Samsung

Kod lazm dostlars 1 adet ,:shy:
Geri