Zaten Pc m Valorant Açmıyor
1678131125
Hocam SSD Ye Para Vermicem Yaza Doğru Tanıdığımın Yanında İşe Girip 3 Ay Çalışıp Pc Toplucam (12.000) TL Oluyo Hesapladım Kafamda Güzel Bi Sistem Var
İdarelik Yaza Doğru Yeniden İşe Başlayip Monitör Mouse Klavye De Alırım Sıkıntı Deil Siz Bana Her Oyunu Acacak Bir Pc Önerin Canaavar Gibi Olsun Vidyodaki Gibi
Hocam Doğru Söylediniz Klavyeye Gerek Yok Şok da 50 TL Ye Mouse Var Onu Alırım Siz Bana 16000 TL Canavar Bir Pc Önerin Monitörü De İlerde Alırım Şuanki Çalışan Monitör 19 İnç 75 Hz Onu İdare Ederim Bir Süre
1678174698
Bu Yazda Çalışır Monitör Alırım Sen Monitörde Öner reis
16.000 TL Vidyodakini Alsam Monitöre Mouse Klavye ye Para Yetiyo
1678168009
Hocam Parayı Çöpe atmayacagım bir pc almak istiyorum çünkü tüm yazımı parke pimapen döşemeyle uğraştım
Hocam Önerin O Zaman Bir Tane
1678167301
Aga Siz Ciddimisiniz O Kadar Mı Kötü
1678167371
Bunu Alsam Kendi Eski Monitörümle Kullanabilirmiyim (Mouse Klavye Felan Çalışırmı Bunda Sonra Biriktire Biriktire Monitörde Alirim
Ağa Trendyolda Böyle Bir Pc Gördüm
11.000 TL Çift Monitör -Mouse-Klavye-Kulaklık-Mouse Altı-Oyun Konsolu -Wifi Adaptörü Ve Hoparlör Yolluyorlar Sizce Nasıl Bir Pc Çok Oynayacağım Oyun Yok Daha Çok Eski Oyunları Oynuyorum Zula , Gta 5 v.b Zaten kendi pc minde işlemcisi ekran kartı bundan düşük...
Arkadaşlar merhaba daha demin youtube den pc toplama vidyoları izliyordum donanım arşivinde 1 ay önce çekilmiş bir vidyo var o vidyodaki pc yi çok beğendim ancak yanında monitör yok bana onun gibi düşük bütçeli monitör dahil sistem önerir misiniz? .