saywzz isimli üyenin son içerikleri

1. S

Windows 7 Geçmelimiyim?

Zaten Pc m Valorant Açmıyor 1678131125 Hocam SSD Ye Para Vermicem Yaza Doğru Tanıdığımın Yanında İşe Girip 3 Ay Çalışıp Pc Toplucam (12.000) TL Oluyo Hesapladım Kafamda Güzel Bi Sistem Var
  2. S

Trendyol daki Zeiron Rx44 Plus önerir misiniz?

O zaman monitörü alayım ben 7 K Lığın Linkini At 1678175306 İ5 yapmiyom o zaman eminsin demi peki ssd yi siteki alttaki ssd lerden alsam
  3. S

İ3 iyi mi? hocam i5 yapımı alttan bi de alttakilerden ssd öner 1678175058 Hocam Toplam 8 K Var Monitor Klavye Mouse A Yetmezmi
  4. S

4000 TL Lik iyi bir monitör öner kalan 4000 e de mouse klavye kulaklik bide ucuz bir oyun konsolu
  5. S

İdarelik Yaza Doğru Yeniden İşe Başlayip Monitör Mouse Klavye De Alırım Sıkıntı Deil Siz Bana Her Oyunu Acacak Bir Pc Önerin Canaavar Gibi Olsun Vidyodaki Gibi
  6. S

Hocam Doğru Söylediniz Klavyeye Gerek Yok Şok da 50 TL Ye Mouse Var Onu Alırım Siz Bana 16000 TL Canavar Bir Pc Önerin Monitörü De İlerde Alırım Şuanki Çalışan Monitör 19 İnç 75 Hz Onu İdare Ederim Bir Süre 1678174698 Bu Yazda Çalışır Monitör Alırım Sen Monitörde Öner reis
  7. S

16.000 Monitör Mouse Klavye Dail Olcak ama
  8. S

16.000 TL Vidyodakini Alsam Monitöre Mouse Klavye ye Para Yetiyo 1678168009 Hocam Parayı Çöpe atmayacagım bir pc almak istiyorum çünkü tüm yazımı parke pimapen döşemeyle uğraştım
  9. S

Bunu Almak İçin 4 Ay Çalışmam Gerek 16.000 TL Oluyo Bu Pc 13.000 TL Monitore 2500 Baysam Mouse Klavye Hocam Bi Cevap Verin Alınır mı? Vidyodaki
  10. S

Hocam Önerin O Zaman Bir Tane 1678167301 Aga Siz Ciddimisiniz O Kadar Mı Kötü 1678167371 Bunu Alsam Kendi Eski Monitörümle Kullanabilirmiyim (Mouse Klavye Felan Çalışırmı Bunda Sonra Biriktire Biriktire Monitörde Alirim
  11. S

Ağa Trendyolda Böyle Bir Pc Gördüm 11.000 TL Çift Monitör -Mouse-Klavye-Kulaklık-Mouse Altı-Oyun Konsolu -Wifi Adaptörü Ve Hoparlör Yolluyorlar Sizce Nasıl Bir Pc Çok Oynayacağım Oyun Yok Daha Çok Eski Oyunları Oynuyorum Zula , Gta 5 v.b Zaten kendi pc minde işlemcisi ekran kartı bundan düşük...
  12. S

Düşük Bütçeli Pc Toplama

Arkadaşlar merhaba daha demin youtube den pc toplama vidyoları izliyordum donanım arşivinde 1 ay önce çekilmiş bir vidyo var o vidyodaki pc yi çok beğendim ancak yanında monitör yok bana onun gibi düşük bütçeli monitör dahil sistem önerir misiniz? .
  13. S

Gta 6 Kaç Tl Olur?

Türkiye nin durumu belli 3500 TL Olabilir Ama Ginede Kaçak İndirebiliriz .d
  14. S

Windows 7 Geçmelimiyim?

Bundan İki Tane Var Ama Attığın Markaninkinden Deil
  15. S

Windows 7 Geçmelimiyim?

Hocam Nasıl Takılıyo Bu SSD Bilsem Galiba Bende Çift HDD var kasanin içinde iki tane kocaman şey var ikiside hdd galiba bu iyi bişeymi kötü bişeymi
Geri