sc4rled isimli üyenin son içerikleri

1. sc4rled

🔥İndirim 🔥Amazon Günlük İhtiyaçlarda 2. Ürüne %70 İndirim🔥

iğrenç bir çekirdek almayın.
  2. sc4rled

ASUS TUF A15 şarj problemi

hocam en iyi güç verimliliğini açtım ama hala aynı
  3. sc4rled

aynı cihazdan var sanırım sende de, senin şarj süresi ne alemde ortalama
  4. sc4rled

r5 7. nesil rtx 4060 16gb ram ürünü almadan önce izlediğim inceleme videolarında ve yazılı incelemelerde 6 saat yazısını hep görüyordum. şimdi böyle bi sonuç alınca biraz şaşırdım açıkçası
  5. sc4rled

Arkadaşlar ben bu bilgisayarı alırken 6-8 saatlik bir şarj süresi olduğu yazıyordu. Fakat bugün full şarjdan çıkarıp %20lere gelmesi 2 saati falan buldu, sizce bu durum normal mi, şarj süresini nasıl artırabilirim?
  6. sc4rled

35k bandında Üniversite ve Oyun için laptop önerisi

https://www.hepsiburada.com/msi-cyborg-15-a13vf-895xtr-intel-core-i5-13420h-16gb-ddr5-1tb-ssd-ssd-rtx4060-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00005T87HX?magaza=Tekramarket&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&w...
  7. sc4rled

35k bandında Üniversite ve Oyun için laptop önerisi

Arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi 35k civarında aşırı kalın ve büyük olmayacak şekilde öneriler yapar mısınız (Çoğunlukla kodlama ve ödevler için kullanacağım fakat ara sıra oyun vs. oynarım kesinlikle.)
  8. sc4rled

İtopya Playstation 5

ben hiçbi şekilde mağduriyet yaşamadığım için güveniyorum mesela
  9. sc4rled

İtopya Playstation 5

kurumsal firma en azından ne olduğu bilinmeyen satıcılardan iyidir
  10. sc4rled

İtopya Playstation 5

hepsiburada gibi firmalarda satılan bilkom garantili ps5 ürünlerinin yorumlarını okudum ama baya bi şikayet vardı, bence itopya gibi güvenilir satıcılardan alınarak akılda şüphe kalmaması daha iyi
  11. sc4rled

İtopya Playstation 5

ithalatçı garantili ürünlerle karşılaştırılmamalı
  12. sc4rled

İtopya Playstation 5

Playstation 5 slim digital versiyon bilkom garantili şekilde 26.949TL, kimse alışveriş yapmamış ürün yorumu yok ama indirim güzel https://www.itopya.com/sony-playstation-5-slim-digital-edition-1tb-oyun-konsolu-resmi-distributor-garantili_u26533
  13. sc4rled

4K civarı kalıcı Parfüm önerisi

kalıcığı nasıl hocam gün içinde bir kere kullansak diğer saatleri kurtarır mı
  14. sc4rled

jpg elixir yazın gider mi
  15. sc4rled

Arkadaşlar bütçe ortalam 4k civarı çok geçmezse sevinirim. biraz daha tatlı kalıcı ve yayılımı yüksek bi parfüm arıyorum fresh parfümlerim zaten var. Önerilerinizi bekliyorum
Geri