r5 7. nesil rtx 4060 16gb ram
ürünü almadan önce izlediğim inceleme videolarında ve yazılı incelemelerde 6 saat yazısını hep görüyordum. şimdi böyle bi sonuç alınca biraz şaşırdım açıkçası
Arkadaşlar ben bu bilgisayarı alırken 6-8 saatlik bir şarj süresi olduğu yazıyordu. Fakat bugün full şarjdan çıkarıp %20lere gelmesi 2 saati falan buldu, sizce bu durum normal mi, şarj süresini nasıl artırabilirim?
Arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi 35k civarında aşırı kalın ve büyük olmayacak şekilde öneriler yapar mısınız (Çoğunlukla kodlama ve ödevler için kullanacağım fakat ara sıra oyun vs. oynarım kesinlikle.)
hepsiburada gibi firmalarda satılan bilkom garantili ps5 ürünlerinin yorumlarını okudum ama baya bi şikayet vardı, bence itopya gibi güvenilir satıcılardan alınarak akılda şüphe kalmaması daha iyi
Playstation 5 slim digital versiyon bilkom garantili şekilde 26.949TL, kimse alışveriş yapmamış ürün yorumu yok ama indirim güzel https://www.itopya.com/sony-playstation-5-slim-digital-edition-1tb-oyun-konsolu-resmi-distributor-garantili_u26533
Arkadaşlar bütçe ortalam 4k civarı çok geçmezse sevinirim. biraz daha tatlı kalıcı ve yayılımı yüksek bi parfüm arıyorum fresh parfümlerim zaten var. Önerilerinizi bekliyorum