Scaletsama isimli üyenin son içerikleri

1. S

🔥İndirim RODE-X XCM-50 3.919,00TL

Bu çok iyi tavsiye ederim
  2. S

❌İndirim Bitti! QCY HT05 Melobuds 500TL

T13 kullanıyorum zaten bilgisayarda aktif olarak bluetooth dongle ile birlikte, harici çok iyi mikrofonum var zaten T13 ANC de var bende normal ile birlikte ANC biraz kulağımı acıtıyor T13 ün ama normal T13 rahat kullanıyorum bu üründe kulağımı acıtır mı bilemedim
  3. S

❌İndirim Bitti! Gigabyte RTX 4070 TI Gaming 22.151 TL 🔥🔥🔥

Valla bekliyoz gelirse 4070 ti direk yapışalım diye duruyoz bağalım :D
  4. S

❌İndirim Bitti! Gigabyte RTX 4070 TI Gaming 22.151 TL 🔥🔥🔥

tüm numaralara baktım bilgi vs 4070 in 22k dan amazon germanyde satıldığını gördüm bu kafa karışıklığını bitirelim bence böyle olmaz...
  5. S

Samsung odyssey g5 duvar aparatı öneri lazım

evet vesa bağlantı yeri varmış sağlam böyle duvara sabit olabilir masada bilemiyorum bi askı aparatı arıyorum sağlam olması önemli
  6. S

🔥İndirim Nike Rev 6NN DC3728-004 Erkek Spor Ayakkabı 1.229TL

Vallahi geçen sene nike ın uygulamasından Air Structure 24 almıştım yurtdışından gelmişti hala canavar gibi 2800 TL idi o zamanlar. Modelden modele fileli model değişir açıkcası ben ilk defa nike kullanıyorum mizuno ve bu arasında gidip gelmiştim ozamanlar tabi denilen şeylerde doğru 4k üstü...
  7. S

❌İndirim Bitti! Jack & Jones 5'li Çizgili Çorap Paketi 109tl

Bitmiş indirim kuponla şuan 220 TL 'e denk geliyor
  8. S

🔥İndirim MSI G272QPF 27 1ms 170Hz WQHD BÜYÜK İNDİRİM

Vallahi bende Samsung G5 Odyssey 27 inç var https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0963X66Y6/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s00?ie=UTF8&psc=1 fakat curved olduğu için üst çıtadan atma yapıyordu ben alalı 2 seneyi aştı amazondan almıştım bu ürünü aldığımda 6 ay sonra yapmıştı bu sorunu amazon...
Geri