2.5k bütcem var kulaklık alıcam 7.1 oyunda iyi olan rust vs oynuyorum
ATK Mercury veya bigbig won dan daha iyi alabileceğim bir kulaklık varmı
önerebileceğiniz.
30 40 dolar bütcem var oyun için önceden mount and blade 2 age of empires 2 ve 4 ü almıştım bide norland şimdi rdr 2 yi almayı düşünüyorum 15 dolara başka ne alabilirim pek arkadaşım yok tek başıma oynuyorum palworld oyununun grafikleri vs. güzel gibi geldi ne alabilirim sizce indirimdeyken
udemyden eğitim aldım fakat indiremiyorum nasıl indirebilirim macbook kullanıyorum bide şu 1 aylık abonelik aldım diğer kurslarıda indirebilirmiyim? bilen varmı
win 7 pc den windows 11 usb si oluşturacaktım fakat bilgisayarda birkaç tane virüs var sorun cıkarırmı usb ye yükledikten sonra. normalde macbook kullanıyorum fakat macbooktan yapılmıyor diye biliyorum bilen varsa yardımcı olabilirmi?
reis valla tam şuan elime para geçti midastaydı para anca toplam 48.5k var şuan elimde kablosuz mouse almayı planlıyordum yanına ek olarak ama sorun değil neyi özelleştirebilirim tam olarak
reis ben 5070ti ekleyemiyorum fakat diğer herşeyi ekleyebiliyorum alınır dimi o ankartı eklicem 850w psu ramleri 6000mhze çekicem ssdyide kingston sonradan işlemciyi r7 7800x3d vs. yapmayı planlıyorum anakart kaldırır demi bide psu