araştırın derken ya zaten oraya gidiyorsak belli başlı parçalara karar vermişiz demektir ayrıca ürünüm hasarlı çıkmış herkesde hasarlı çıkıcak diye bir şey yok kimisi memnun olurken kimisi bizim gibi canı sıkılmış olabilir hasarlı ama malının arkasında durmadığını söyliyoruz öyle hemen atlama...
oyuna girip cpu sıcaklığına bak 70 civarı olursa başlar ses yapmaya çünki fan soğutmak içinrpm arttırır öncelik içini güzel bi temizle termal macununu kontrol edebiliyorsan et tazelemekte fayda var kötüyse herşeyi yaptın ses hala aynıysa biosa girip fan ayarlarına bak
geçmiş olsun sende vatandan darbe yiyenlerdensin bende malesef öyleyim benim bilgisayarımı orada kendilerini topladılar kullanıcı hatası diye ekran kartından benden para aldılar ve tüm parçaları değişirken ekran kartımı değiştirmediler sürekli olmasada oyunlarda problem yaşatıyordu malesef o...
sana cevap yazarken saçma bişey oldu:)) konumuza dönecek olursak oradaki boşta olan kabloda bir problem yok çünki ekran kartındaki pin sayısı 8 ve pınler dolu atıyorum 8+8 olsaydı yada başka bir oran oda ekran kartına eklenecek olan pınlerdir çok ses yapıyorsa önce bi bilgisayarını temizlemeni...
Merhabalar
bir süredir anlam vermediğim bu fatal eror hatası yüzünden oyun oynayamaz oldum forumu okudum benim gibi müzdarip olanları gördüm ama sorunun çözülmüş bir şekilde konuyu bulamadım tüm sürücülerim güncel hatta bir problem daha var bununla bağlantılımı bilmiyorum ramlerimden bir tanesi...