Herkese selam hayırlı geceler . Rx570 4gb rog kullanıcısıyım ve model yükseltmek istedim tanıdığım birinden rx 580 8 gb alıcam ancak BE FAST markasını ilk defa duıydum. Kartta backplate flnda var ama marka çok güvenilir gelmedi sizce almalıyım 2000 tl ye 2.el alcam.
İki tablet arasında kaldım fiyatları biribirine yakın ancak biri İpad Pro 4.nesil A12z bionic işlemci var 12.9 inch ekranı var. Diğeri ise İpad pro 3.nesil 11 inc ekran ve M1 işlemci var aralarında aham şaham bi fiyat farkı yok ancak 4.nesilin daha yeni olması beni ona yönlendiriyo ve ekran...
Herkese merhabalar ip 11 kullanıcısıyım ama iki telefon arasında kaldım iphone 13 ve iphone 15 arasında kaldım. 13 alırsam eğer bilgisayarıma yeni parçalarda alabilceğim ama 15 alırsam sadece 15 alabiliyorum. Arada kaldım sizce hangi telefonu seçmeliyim?
kanka aslında 14 proda alabilirim ama bilgisayarımı da geliştirmek istiyorum ondan dolayı biraz 13 proya kaydı aklım hem 16 e alsamda taksit yok tek çekim tüm kartlar en azından 6 ay vadesiz taksit var yenilenmiş 13 proda
Merhabalar konusunu açtığım 2 telefon arasında kaldım . 13 pro her nekadar 3 kameraliı 120hz ve daha iyi güzel fotoğraf video çıkarsada 2-3 yıl içerinde güncelleme almayı kesicek. 16 E de ise çoğu özellik kısıtlanarak geldi bildiğiniz gibi ama sürüm güncellemesi almayı uzun süre devam etcek...