Sceat isimli üyenin son içerikleri

1. S

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600 işlemci sıcaklığı

Peki hangisi mantıklıdır hocam 3 adet fan almak mı yoksa direkt olarak sıvı soğutucuya geçmek mi ?
  2. S

İtopyaya gidip 3 adet fan satın alsam montajı onlar yapar mı? bu arada yardımcı olduğun için teşekkür ederim. 1770366879 ya da senin başta dediğin gibi sıvı soğutma mı alayım
  3. S

GamePower Warcry Pulse 4x12Cm ARGB Fan Temperli Cam ATX 750W 80+ Bronze Gaming Kasa hocam kasa modeli budur
  4. S

Ters olup olmadığını anlamam için bir yol var mıdır?
  5. S

1770365384 muhtemelen game boosterin orjinal macunudur montaj incehesap tarafından yapıldı o yüzden bilmiyorum. Macun bu kadar etki yapar mı sıcaklıklarda
  6. S

Hocam daha dün kargodan geldi. Montajı incehesap yapıp yolladı ben sadece ekran kartını taktım. 1770365171 İşlemci boşta 4.80ghzlerde çalışıyor. Boostu nereden kapatabilirim anakart gigabyte
  7. S

Az önce Bios menüsünden Eco mode aktif ettim ama bir fark yaratmadı. Normal sıcaklıklarında bir problem olduğunu düşünmüyorum ama arc raidersda sıcaklık 87ye kadar çıkıyor bu da korkutuyor.
  8. S

Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım ve çok fazla anlamıyorum bu işlerden. İşlemci sıcaklığına bakmak istedim ve değerlerin fazla olduğunu düşünüyorum lütfen kendi fikirlerinizi paylaşabilir misiniz? Bu değerler Arc Raiders oynarken ki sıcaklıklar. 76 derece oyundan çıktığın için oldu genel olarak...
Geri