Şuan dev indirimde olan Razer Kraken Tournamet Edition alınır mı? veya aynı fiyatta önerebileceğiniz bir şey var mı?
Kullanan varsa uzun kullanımda nasıl olduğu hakkında yorum yaparsa sevinirim
1630257899
https://www.itopya.com/razer-kraken-tournament-edition-siyah-gaming-kulaklik/#product-tabs...
Bütçem 250tl altında da olur bir tık üstünde de olur şuan indirim kovala falan demeyin bozuk almam lazım idare edemeyeceğim bir şey kullanıyorum Rampage HOWL kullanıyordum elime çok iyi oturuyor G203 düşünüyorum şuan almalı mıyım ne yapayım ?
Vatandan 250 tl ve üzeri 400 tl altı kulaklık önerisi acil (bir kulaklık aldım rampage marka servise yolladım ya kulaklığımın yenisini ya da fark ödeyeceğiz daha iyisini verecekler)
Arkadaşlar ben ön yüklemeli ptt kart kullanıyorum steama 100 tl atacağım ama steam izin vermiyor
Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.
Not: Kredi kartı şirketiniz bazı durumlarda hesabınızda bulunan bakiyenize "bloke" koyabilir...
TurkNet kullanıyorum ilk başlarda her şey iyi güzeldi 2 ay boyunca ama şuan internet hızı 30mbps den 10mbps ye düştü pingim 20-30 alırken 50-60lara çıktı upload da sıkıntı yok neden düşmüş olabilir aboneliğimi iptal etmeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım beklesen düzelir mi (Bolu`da yaşıyorum)