scevola isimli üyenin son içerikleri

1. scevola

Iphone 16 Switch Dönüştürücü önerisi

Arkadaşlar merhaba, evimde 500 Mbps download hızı aldığım fiber internetim var. GeForce NOW ile iPhone 16 telefonumdan 6-7 ms ile sabit 60 FPS genelde metroidvania oyunlar oynuyorum. Şu ana kadar oynamak için 9. nesil Xbox Controller'i telefona Bluetooth ile bağlayıp kullanıyordum. Fakat o...
  2. scevola

7500F Sıcaklıkları Normal mi?

olabilir ama onu anlamamın bir yolu yok sanirim. 3. Parti yüklediğim tüm uygulamalar aynı sıcaklığı gösteriyor.
  3. scevola

düşmuyor ama ayni sicaklikta performansı artıyor.
  4. scevola

Evet hocam haklısınız bence de normal. Fakat 3 emiş 1 egzoz fan+ fabrika ayarlari ile de işlemci ayni derece, 4 emiş 3 egzoz fan+ UV ayarlari ile de işlemci ayni derece. Bana anormal gelen durum bu.
  5. scevola

Evet hepsi dışarı veriyor. İşlemciye yakın olan 2 si dışarı, diger 1 i içeri veren versiyon mantikli olabilir sanirim.
  6. scevola

teşekkürler. peki uv nin ve kasanin ustune taktigim extra 3 egzoz faninin hic bir sekilde sicakliga 1 derece bile etki etmemesi normal mi acaba? 1752822743 55-58 derece oyunlardaysa zaten helal olsun hocam. daha iyisini gormek imkansiza yakın sanirim.
  7. scevola

Arkadaşlar 7500F işlemci kullanıyorum, sogutucum Thermalright Assassin King, Anakart Asus Tug Gaming B650M-E Wifi, Kasamda Coolermaster Masterbox TD500 V2. Bu sistemde işlemci boşta 50, Oyun oynarken 70-75, Occt stress testte ise max 80 dereceyi goruyor. Sıcakliklar normal sanirim fakat, hic bir...
  8. scevola

7500F Fazla mı ısınıyor

cyberpunk indirmeye koydum deneyecegim 1752346712 ASUS PRIME GeForce RTX 5070 PRIME-RTX5070-012G 12GB GDDR7 OC Edition bu hocam ekran karti
  9. scevola

7500F Fazla mı ısınıyor

hocam ekran karti 5070 o max 67-68 derece oluyor onda sıkıntı yok, kasanin hava akişi da iyi sanirim 4 fanli coolermaster mesh bir kasa 1752345353 oyun denemedim henuz boşta bile 60 derece olunca 1752345375 evet bence de, işlemcide mi sorun var soğutucuda mi nasil anlayacagim bilmiyorum...
  10. scevola

7500F Fazla mı ısınıyor

jelatin sokulu eminim termali de duzgunce taktim. sogutucu ise hem ilk geldiginde takili geldi o sekilde de böyleydi sicakliklar, ben de suphelenip tekrar sokup macunu vs kendim taktım hala aynî
  11. scevola

7500F Fazla mı ısınıyor

Arkadaşlar bugun yeni aldigim hazır kasa geldi elime. Genel olarak her şey iyi sadece sanirim işlemcim çok sıcak. Boşta sadece web acikken 55-60 derece, herhangi bir occt veya prime95 testinde actigim an 95 derece oliyor sonra da muhtemelen islemci kendini kisitliyor daha fazla isinmamak icin...
  12. scevola

8500 TL 2K Monitör Önerisi

Minnettarim hocam elinize sağlık. İyi forumlar dilerim.
  13. scevola

8500 TL 2K Monitör Önerisi

Hocam teşekkürler. Bazıları 10 bit 240hz ile sorun yasadigini 8 bite çektiklerini söylüyorlar. Ve Nvidia kartlarda adaptive sync i açinca sorun olduğunu falan soyleyenler olmuş. Display ile baglayacagim boyle sıkıntılarla karsilasmam herhalde. oyun modu ve tepki suresi standart dışında...
  14. scevola

Samsung Odyssey G6 2K Deneyimlerim

oled degil ki monitor hocam yanliş monitorden bahsediyor olabilir misiniz?
  15. scevola

Samsung Odyssey G6 2K Deneyimlerim

bu ayarlari yapmasin isoyleme sebebiniz nedir?
Geri