yakın zamanda i3 12100F işlemciden i5 12600KF işlemciye geçtim ve artık stok fan yeterli gelmiyor oyun oynarken zaman zaman işlemci 90 derecelerin üstünü görüyor ve soğutuculardan pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Eğer sadece hard Survival yapacaksanız ve elinizde bunu karşılayacak bir bütçe de varsa bir "Legal Satış Sitesi" ile anlaşabilir ve bu siteden komisyon alabilirsiniz böylece Elytra ve Ender Dragon Egg gibi ender itemlerin piyasa fiyatı olur sunucunun kendi içinde piyasası olur paranızı bu...
o zaman sadece zarar edersin anahtar satmanın bir mantığı kalmaz parayı veren düdüğü çalar Gacha sistemidir oranlar ve çıkacak eşyalar gözükür ve onlardan biri garanti olarak çıkar kasayı açan kişi asla eli boş dönmez istediğini alamamış bile olsa oyunda vote kasası görev kasası vs. de olacağını...
kumarda gitme şansı var ama kasada gitme şansı yok ki kasada ya kazma çıkartırsın ya balta çıkartırsın yine de karşılığında vaadini alırsın %50 boş %50 P20 kazma gibi bir şey yapmadığınız sürece kasa direkt olarak Gacha sistemidir bunun harama çekilir bi noktası yok bence
Kasa sistemi elbette bir şans olsa da kasanın içinden çıkacaklar zaten yazıyor bu kumar değil direkt Gacha sistemi o adamın ne istediği önemli değil kasa zaten vadettiğini veriyor o yüzden kumar sayılmaz sunucuyu bir şekilde ayakta tutmak lazım eğer spawner vs. satmayacaksanız kasa anahtarından...
Piyasa genel olarak sabitlendi ben zamanında yaptım ve iyi kâr getirdi ben ilk zamanlarında yapmıştım ama piyasası çok farklı değil ben biraz kumar yapıp stickerlara bastım puanlarımı kâr oranı daha yüksek ama zarar payı da var elbette kasa alarak daha cüzzi ama garanti kâr yapabilirsin zamanın...
Steamde "Poker Night at The Inventory" veya "Poker Night 2" adlı oyuna sahip olan bir arkadaş bana ulaşabilirse çok sevinirim
discordum: "sananara_"
steam profilim: "https://steamcommunity.com/id/Sananara/"
Steamde bu oyunları olan arkadaşı steamde ailemize almak isteriz. Steam ailemizde God...
Yakın zamanda steam üzerinden Titanfall 2 oyununu aldım ancak multiplayer olarak oynayamıyorum çünkü beni sunuculara bağlamıyor internetten araştırdığıma göre Intel'in 11. ve üstü nesil işlemcilerinde oyunu oynamak için "OPENSSL_ia32cap" adında bir değişken açmamız ve değerini...
M.2 Slotum dolu ve depolamam yetersiz kalıyor. SATA disk almak istiyorum fakat bağlantı tipi vs. hiç anlamıyorum bu işlerden hangisini almalıyım Anakartım: H610M Bomber