Schadenfreude isimli üyenin son içerikleri

1. Schadenfreude

I5 12600KF işlemci için Soğutucu önerisi

çok abartı olmadığı sürece bütçe sıkıntım pek yok
  2. Schadenfreude

I5 12600KF işlemci için Soğutucu önerisi

yakın zamanda i3 12100F işlemciden i5 12600KF işlemciye geçtim ve artık stok fan yeterli gelmiyor oyun oynarken zaman zaman işlemci 90 derecelerin üstünü görüyor ve soğutuculardan pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  3. Schadenfreude

Minecraft sunucusunda TL ile kasa anahtarı satmak haram mı?

Eğer sadece hard Survival yapacaksanız ve elinizde bunu karşılayacak bir bütçe de varsa bir "Legal Satış Sitesi" ile anlaşabilir ve bu siteden komisyon alabilirsiniz böylece Elytra ve Ender Dragon Egg gibi ender itemlerin piyasa fiyatı olur sunucunun kendi içinde piyasası olur paranızı bu...
  4. Schadenfreude

o zaman sadece zarar edersin anahtar satmanın bir mantığı kalmaz parayı veren düdüğü çalar Gacha sistemidir oranlar ve çıkacak eşyalar gözükür ve onlardan biri garanti olarak çıkar kasayı açan kişi asla eli boş dönmez istediğini alamamış bile olsa oyunda vote kasası görev kasası vs. de olacağını...
  5. Schadenfreude

kumarda gitme şansı var ama kasada gitme şansı yok ki kasada ya kazma çıkartırsın ya balta çıkartırsın yine de karşılığında vaadini alırsın %50 boş %50 P20 kazma gibi bir şey yapmadığınız sürece kasa direkt olarak Gacha sistemidir bunun harama çekilir bi noktası yok bence
  6. Schadenfreude

Kasa sistemi elbette bir şans olsa da kasanın içinden çıkacaklar zaten yazıyor bu kumar değil direkt Gacha sistemi o adamın ne istediği önemli değil kasa zaten vadettiğini veriyor o yüzden kumar sayılmaz sunucuyu bir şekilde ayakta tutmak lazım eğer spawner vs. satmayacaksanız kasa anahtarından...
  7. Schadenfreude

CS2 Cephanelik bileti almak mantıklımı?

Piyasa genel olarak sabitlendi ben zamanında yaptım ve iyi kâr getirdi ben ilk zamanlarında yapmıştım ama piyasası çok farklı değil ben biraz kumar yapıp stickerlara bastım puanlarımı kâr oranı daha yüksek ama zarar payı da var elbette kasa alarak daha cüzzi ama garanti kâr yapabilirsin zamanın...
  8. Schadenfreude

Poker Night at The Inventory veya Poker Night 2 Oyunu olan birisi ulaşabilir mi

Steamde "Poker Night at The Inventory" veya "Poker Night 2" adlı oyuna sahip olan bir arkadaş bana ulaşabilirse çok sevinirim discordum: "sananara_" steam profilim: "https://steamcommunity.com/id/Sananara/" Steamde bu oyunları olan arkadaşı steamde ailemize almak isteriz. Steam ailemizde God...
  9. Schadenfreude

Yardım Titanfall2 oyununu multiplayer olarak oynayamıyorum

Yakın zamanda steam üzerinden Titanfall 2 oyununu aldım ancak multiplayer olarak oynayamıyorum çünkü beni sunuculara bağlamıyor internetten araştırdığıma göre Intel'in 11. ve üstü nesil işlemcilerinde oyunu oynamak için "OPENSSL_ia32cap" adında bir değişken açmamız ve değerini...
  10. Schadenfreude

Yardım Hangi SATA SSD'yi almalıyım öneri istiyorum

1000-2000 F/P olsun
  11. Schadenfreude

Yardım Hangi SATA SSD'yi almalıyım öneri istiyorum

M.2 Slotum dolu ve depolamam yetersiz kalıyor. SATA disk almak istiyorum fakat bağlantı tipi vs. hiç anlamıyorum bu işlerden hangisini almalıyım Anakartım: H610M Bomber
  12. Schadenfreude

Öneri Max 30000 TL Laptop Önerisi

gündelik kullanım için Macbook çok daha iyi olur windows bir sistemdense
  13. Schadenfreude

bu laptop tam fp değil mi

55K dan 35K ya düşmüş iyi bir laptop Fiyat/Performastan ziyade Fırsat Ürünü demek daha doğru olur
  14. Schadenfreude

Çözüldü✓ Arasında kaldım bakarmısınız

hem deopalaması hem de i7 işlemcisiyle bence Nitro 5 daha iyi bir tercih olur
  15. Schadenfreude

16x2 Ram önerisi verir misiniz

i3 12100f ama i5 12600kf ya da i5 12400f e yükseltmeyi düşünüyorum anakart H610m Bomber
Geri