SCHATZ isimli üyenin son içerikleri

1. S

CS2 Kapsül Biriktirmeye Değer Mi

genelde değmiyor. paris 2023 ve antwerp kapsüllerine yatırım yapan biri olarak söylüyorum. antwerpten sonra adam akıllı kar getirmedi. insanlar bu işe uyandı ve deli gibi kapsül biriktirmeye başladı. artık eskisi gibi cs yatırım işi yok. 1756050850 ama yeni gelen kapsüllerin görünüşü güzel risk...
  2. S

APU sistem için ekran kartı önerisi lazım.

biraz test ve video izledim hocam da 8gb vram'i herkes kesinlikle önermiyor. 16gb 9060xtde bütçeyi çok aşıyor. 12gb 3060 mı alsam 290 dolara ?
  3. S

Dünyanın en iyi aburcuburu sizcede bu değilmi

bimde satılan hoşbeş çakmasıyla arasında 10 liradan fazla fark var ama aşağı yukarı aynı yerde üretiliyor. bence bimin çakma yeşil hoşbeşi daha güzel.
  4. S

gideceğim hocam.
  5. S

tamamdır hocam çok teşekkürler.
  6. S

vergiler dahil 5060 ile tam aynı fiyattalar şu an. çok fark olur mu aralarında
  7. S

virginia tarafına gideceğiz hocam wallmart en iyi seçenek benim için çünkü mağazadan teslim alabiliyorsunuz direkt. diğer türlü airbnb adresi falan derken daha sıkıntı olacak
  8. S

hocam en ucuz 16GB olan 379 vergi hariç vergisi ile de sanırım 400ü geçiyor :cry:
  9. S

hocam son olarak 300 dolar olanlar 8gb vramli modeller 9060xt de haberiniz var değil mi ?
  10. S

anakartla ilgili bir sıkıntı olur mu hocam ? B450M A PRO MAX MSI bios güncel
  11. S

Alınmayacak Gaming Laptoplar

35-40k arası alınabilecek en mantıklı model hangisi ? oyun ağırlıklı eğitim için
  12. S

Rehber 10.000 TL'ye kadar güç kaynağı satın alma rehberi

SHARKOON 650W V2 nasıl hocam 5600G ile 9060xt veya 5060 besler mi
  13. S

işlemci değiştirmeyi şu anlık düşünmüyorum hocam. işlemci değiştirirsem tüm sistemi satıp mac geçerim yüksek ihtimal.
  14. S

darboğazdan değil hocam benim için psu sıkıntı yapmasın o önemli, bir de herhangi bir teknik sıkıntı çıkmaması. yoksa değişim işi zor olacak
  15. S

4k₺ fiyatı geçmeyecek saat.

[H3 id='Casio+MTP-1302PD-3AVEF']Casio MTP-1302PD-3AVEF[/H3]
Geri