benim yeni kiraya çıktığım daha yeni yapılan bir binada gerçek fiber altyapısı var ama cadde ile sanırım birleşmemiş Türk Telekom müdürlüğüne gittiğimde basvuruyu yaptı ama dedi ki orada kazı çalışmaları bitmiş herhalde hızlı altyapıya bakarlar. yani kısaca şu binanın yani yapinin altyapısı var...
anladım ben bu olayların içinde değilim pek rootsuz rom kurmak tehlikeli değil mi yani yine orjinalinden çıkmıyor mu telefon ? bende root atmak istemem ama ne biliyim animasyonlar falan çok hoş duruyo muhtemel çin romu vardır zaten redmi xiaomi aynı markaya ait çin romuda vardır da ne yapacağımı...
Tiktokda ve bazı reelslerde kendiminde kullanıyor olduğum Redmi note 12 4g telefonuna orjinal hyperos animasyonlarını ekliyolar normalde bu animasyonlar gelmiyo unlocked olsun uygulama giriş çıkış animasyonları olsun durum çubuğu falan olsun hep yok yani ama bunu yapan oluyo ben root atmayı...
2 seneyi aşkındır aşağıda yazdığım sistemi kullanıyorum. Son 4-5 gündür bilgisayarım kullanırken birden görüntü gidiyo res atmam gerekiyo yada birden kendini kapatıp restart atıyor.
Memtest64 programıyla ilk önce ramleri test ettim 10 dakka boyunca ram stres testi yapınca bir hata almadım error...
peki bu dediğim traş makinesinin yanında gelen yağ olur mu ? küçük bi şişe yağ gelmişti yanında da. bu arada evet pompadan değil direk fanı söküo elimde çalıştırdım elimde de motor sesi gibi bi ses verdi bu yağ eksikliğinden kaynaklı mı ?
Öncelikle merhabalar hayırlı günler hocalarım,
yaklaşık bir ay önce videoda ki sorun vardı ama tek tük yapıyordu bende çok az bişe fana dokunarak içe doğru iterek çalışırken o sesi kesiyodum ama artık tümden bu ses var ve hiç bi şekilde kesilmiyo netten araştırdığım da yağlanabilir falan...
Hocam CE yazınca galiba global rom olarak geliyormuş diye duydum bide şu Band20 olayları falan varmış nedir bilmiyorum tam olarak. Sadece yurt dışı diye korkum var içimde ama maddi durumum kısıtlı almak da istiyorum, zaten direnç kaydı yaptıracağım 1.5 sene öyle kullanmaycağım ne kadar süresi...
peki gidip telefona baktığımda nelere dikkat etmeliyim ? internette baktığımda global olan arkasında CE yazısı olanları tercihleyin yurt dışı alacaksınız diye bir şey gördüm doğrumudur ? kısaca çin almayın diyorlar sizin ekleyeceğiniz birşeyler varmıdır ?