Scheibe isimli üyenin son içerikleri

1. S

🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

iyzicodan gelen iadeyi harcadım üründen vazgeçtim iptal ettim parolaparaya tam iade mi gelir yapan oldu mu hiç
  2. S

❌İndirim Bitti! Samsung Oddesey G4 5.461₺ (HOSGELDIN10 kodu ile)

Açılacak bir şey değil kapalı yapcaksin .d ondan sonra parlaklık la oynıcan
  3. S

❌İndirim Bitti! Samsung Oddesey G4 5.461₺ (HOSGELDIN10 kodu ile)

bende samsung g4 var delirdim nasıl bi solukluk bu diye enerji tasarrufu açıkmış parlaklığı falan arttırıyorum yok enerji tasarrufunu bi kapadım aşırı canlı parlak oldu sen onu yapamadın heralde böyle soluk değil yani
  4. S

❌İndirim Bitti! VFAUOSIT Mutfak Bataryası : Önceki Fiyat: 2.821,45TL -> 825,19TL

Montajlayan olursa yazar mısınız ona göre iade yada satarım olmuyosa
  5. S

❌İndirim Bitti! VFAUOSIT Mutfak Bataryası : Önceki Fiyat: 2.821,45TL -> 825,19TL

beyler montajlayan var mı amazon yorumların da tr le uyumlu değil diyen olmuş
  6. S

Yardım VODAFONE vs TURKTELEKOM

Vodafone 20 gb tarifeye geçtim de internet hızı pek iyi gelmedi speedtest te bi dowload 40 upload 10 veriyor bi 10 download 5 upload veriyor bu hızlar normal mi kaç almam lazım 4.5 g
  7. S

Valve'nin yeni oyunu Deadlock'a davet edebilecek var mı?

bro bana da atarmısın 353453611
  8. S

❌İndirim Bitti! Türktelekom yeni kampanya

hayrına bi link atçak yokmu
  9. S

❌İndirim Bitti! Türktelekom yeni kampanya

link var mı bulamadım ben
  10. S

Adata legend 750 yazma sorun

merhaba write kısmın da 2. ve 3.bölüm hızı çok düşük bu diğer baktığım incelemerde o kısımlar 2 bin sorun neyden kaynaklanıyor olabilir
  11. S

7800x3d için undervolt

fazla diyen kim 77 dereceye geldiğin de fanlar kafa ütülüyor full yükte dedim undervolt ile düşüyorsa neden olmasın boş yorum yapmayın
  12. S

7800x3d için undervolt

yabancı video bazı şeyler anlaşılmıyo yanlış bir şey yapmak istemiyorum 7800x3d curve optimizer falan yapıp çok daha iyi olduğunu söylüyorlar kısmıyor ki güçten bir şey sıcaklık düşüyor sadece
  13. S

7800x3d için undervolt

7800x3d için undervolt nasıl yapabilirim aynı işlemci olup faydasını gören arkadaşlar yardımcı olabiliri mi phamtom sprit kule tipi ile kullanıyorum cs valorant 65 derece ama pubg gibi oyunlar da 77 dereceler de takılıyor kafa ütülüyo fanlar sadece oyun oynuyorum render yayın vs. yapmıyorum oyun...
  14. S

❌İndirim Bitti! 1tb ssd 2068 tl wd black sn770

Ürün gelmeyen var mı bi benmiyim en son 24 temmuzda Paket taşınıyor. Paketi taşıyan uçak kalktı. Hoofddorp, NL
  15. S

❌İndirim Bitti! 1tb ssd 2068 tl wd black sn770

İncelemeler de böyle zaten google a yazsanız bi
Geri