Schete isimli üyenin son içerikleri

1. S

Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

Aynı soru benim de aklımda hocam
  2. S

Elimdeki Parçalara Uygun AMD Sistem Toplayabilir Miyim?

İyi akşamlar herkese, elimde görsellerini eklediğim ram, ssd, ve raijintek cratos lite 850watt gold psu mevcut. Amd işlemcili bir sistem kurmak istiyorum 5070ti veya 9070xt de ekran kartı niyetim var işlemci ve anakart uzun vadeli ne önerirsiniz? Elimdeki ramler için amdye uymaz gibi şeyler...
  3. S

Laptopta Soğutucu Bloğu Nasıl Sökebilirim?

şu şekil hocam
  4. S

Laptopta Soğutucu Bloğu Nasıl Sökebilirim?

iyi forumlar, acer nitro 5 bir laptopum var termal macun yenilemek için açmak istiyourdum bayadır, bugün açtım ancak soğutma bloğunun üstündeki yaylı vidalardan iki tanesi yalama olmuş gibi yıldızlığı kalmamış yuvarlaklaşmış. o nedenle vidayı sökemiyorum. bunu nasıl sökebilirim? söktükten sonra...
  5. S

beyaz kasalardan hangisini önerirsiniz?
  6. S

🔥İndirim Gigabyte B850 Gaming X Wıfı6e 9841 TL

Geçen cuma gaming gecesindeki msi mag tomahawk mı bu mu daha iyidir hocam
  7. S

Güncel Gaming Koltuk Önerisi

Gaming koltuk önerileriniz olur mu? Bütçem bunun için 6-7bin lira gibi
  8. S

🔥İndirim Bugatek Adagan 4x12cm Rgb Bilgisayar Kasası - 1.158 ₺

Hocam psu aldım ya sadece kasa bakoyorum bu mATX diyor msi b850 tomahawk wifi var sığar mı bilemedim bir de bu kasaya
  9. S

🔥İndirim Bugatek Adagan 4x12cm Rgb Bilgisayar Kasası - 1.158 ₺

Beyazı yok mu bunun acaba ya
  10. S

❌İndirim Bitti! Msi B850 Tomahawk Wifi - 9.999 TL

Xpg 48GB (2x24GB) Lancer Silver RGB DDR5 8400Mhz CL40 1.4V ram ve SAMSUNG SSD Internal Memory 990 Pro 2TB NVME bu karta uygun mudur kullanılır mı 1783114322 Xpg 48GB (2x24GB) Lancer Silver RGB DDR5 8400Mhz CL40 1.4V ram ve SAMSUNG SSD Internal Memory 990 Pro 2TB NVME bu karta uygun mudur...
  11. S

iyi akşamlar xpgnin2x24 GB silver lancer ramim var 8000mhz, aslında intel uyumşu xmp varmış expo yokmuş bu ramlerde ama işlemcimi 7800x3d almıştım. Şu gaming gecesindeki msi anakart 8000Mhz destekliyormuş alsam bu ramlerle işlemcimi kullanabilir miyim
  12. S

❌İndirim Bitti! Colorful Battleax RTX 5070ti 48.999 TL

Alabilen oldu mu acaba
  13. S

Anneler Günü Telefon Önerisi (~13.000TL)

Taksitle alabildiğimiz bir çözüm/çare/playform var mı telefonda ya yoksa komple bitirdiler mi
  14. S

RAYZEN 7 9800X3D HANGİ SATICIDAN ALMALIYIM?

Hocam bir ayda 7işlemciyi naptınız yav 😂
  15. S

Amd mi intel mi seçmeliyim

Selamlar, ben geçen günkü vatan indirimlerinden bir tane xpg lancer 8400mhz cl40 24GBx2 bir set alabilmiştim. Sistem kurmak niyetindeydim bu nedenle parçalar alıyorum ucuzluk gördükçe. Ama bu ramlerin intel ile kullanıma uygun olduğunu okudum. Amd işlemci alırsam bu ramleri kullanamaz mıyım...
Geri