İyi akşamlar herkese, elimde görsellerini eklediğim ram, ssd, ve raijintek cratos lite 850watt gold
psu mevcut. Amd işlemcili bir sistem kurmak istiyorum 5070ti veya 9070xt de ekran kartı niyetim var işlemci ve anakart uzun vadeli ne önerirsiniz? Elimdeki ramler için amdye uymaz gibi şeyler...
iyi forumlar, acer nitro 5 bir laptopum var termal macun yenilemek için açmak istiyourdum bayadır, bugün açtım ancak soğutma bloğunun üstündeki yaylı vidalardan iki tanesi yalama olmuş gibi yıldızlığı kalmamış yuvarlaklaşmış. o nedenle vidayı sökemiyorum. bunu nasıl sökebilirim? söktükten sonra...
iyi akşamlar xpgnin2x24 GB silver lancer ramim var 8000mhz, aslında intel uyumşu xmp varmış expo yokmuş bu ramlerde ama işlemcimi 7800x3d almıştım. Şu gaming gecesindeki msi anakart 8000Mhz destekliyormuş alsam bu ramlerle işlemcimi kullanabilir miyim
Selamlar, ben geçen günkü vatan indirimlerinden bir tane xpg lancer 8400mhz cl40 24GBx2 bir set alabilmiştim. Sistem kurmak niyetindeydim bu nedenle parçalar alıyorum ucuzluk gördükçe. Ama bu ramlerin intel ile kullanıma uygun olduğunu okudum. Amd işlemci alırsam bu ramleri kullanamaz mıyım...