'türkiye internet kullanıcıları' facebook + telegram sayfaları da mevcut elbet yardımcı olanlar çıkar bence
1763135500
tüm issler için büyük risk çünkü :D...
valla bizimde mahalleye komple 100lük fiber çektiler ttkom internet kapağı bizim binanın önünde ama bir tek bize çekmediler nerdeyse ama binamızın önünde...
işte senin ki ultra mega şanssızlık nerede orr var denk gelmişsin maalesef tanıdık harici işin artık çözülmez ya da internet grupları var gir yardımcı...
türk telekomla türkneti X'de etiketledim felan şu an stabil hale getirmeye çalışıyorlar. 4 aydır adam akıllı ilgilenmediler bi tweet attım herkes yardım...
cidden 2026'ya gireceğiz hala bunlarla uğraşıyoruz şaka gibi aynı hızlara sahibim bende en azından qos ayarı yaparak pingimi sabitliyorum o da olmasa ne...
Hocam 100 metee yine uzak 2 yan binamdada fiber var benim binaya çekin diye genel müdürlüğe gitmekten planlama müdürünün numarasını aldım artık gelme dedi...
Cidden şu 4 aydır yaşadığımı ve yaşamakta olduğumu bir Allah bir ben biliyorum hocam cidden çok sıkıntılı bir süreç kimse çözüm için uğraşmıyor kaderime...
Allah sabır versin hocam, gerçekten insanı delirten ve moralini bozan bir durum. Zaten özellikle de bu devirde insanların tek safe zone ya bir şeyler...
yaklaşık 3 sene kadar bende bu hızlara maruz kaldım sonra ev değişince fibere geçtim dedim internet var internet var en son da okul için taşındım şimdi evde...