SchoField isimli üyenin son içerikleri

1. SchoField

15Bin TL Bandında Full Sistem Önerisi

Teşekkürler hocam
  2. SchoField

15Bin TL Bandında Full Sistem Önerisi

Arkadaşıma 15bin bandında her şey içinde bi sistem almak istiyoruz bütçe bu kadar en fazla 16bin olabilir. Bu fiyat bandında neler alınabilir, önerebileceğiniz sistem parçaları vs nelerdir?
  3. SchoField

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

https://github.com/iltekin/remove-local-temu?tab=readme-ov-file Yerel depo temizleyici X'de birisi paylaşmış çok iyi çalışıyor. chrome eklentisi..
  4. SchoField

Eski taahhüt bitmeden paket değişikliği yapılırsa cayma bedeli öder miyim?

22.57TL çıktı hocam geçtim ama kabul ettiler 1769898754 Ben ağustos ayına kadar tt'ydim canımı sıktılar bi durumda türknete geçtim 1900 cayma ödedim türknet karşıladı sonra. altyapıyla alakalı ciddi problemler yaşadım maalesef tekrar geçmek zorunda kaldım yıldırma politakası uyguladılar resmen
  5. SchoField

daha 1 gün bile olmadı hocam 12 saat felan oldu :D 1769898344 :kekw:
  6. SchoField

@TayyarCR hocam 22.57TL çıkıyor herhalde bundan başka almazlar :kekw:
  7. SchoField

Taahhüt Süresi zarfında, kampanya kapsamında yürürlükte sunulmaya devam eden ve kampanyaya giriş yapılan internet ve varsa Tivibu Ev (IPTV) paketinin ücret olarak altına inmemek koşuluyla hız/paket değişikliği yapılabilecektir. Ancak, elde edilen indirim bedeli geçiş tarihinden itibaren yeni...
  8. SchoField

yeni gelenlere özel online sadece bu fiyatlar vardı İlk 9 ay 675TL, diğer 9 ay 925TL en uygunu buydu bende mecburen buna geçmiştim, bu kampanyayı görünce dedim ben buna geçeyim 1769897388 Ne kadar ödediniz hocam paylaşmanız mümkün mü 1769897405 Bende öyle düşünüyorum ya çıkmaz diye ama
  9. SchoField

bunu verdiler hocam daha bugün bağlandı bi girdim size özel kampanya dedi baktım fiyatı da uygun geldi 1769897194 1 gün bile olmadı geçsem ne kadar öderim onu da sordum mh ama cevap veremiyorlar ki cayma bedeli kesin çıkar demiyo çıkabilir diyo
  10. SchoField

verdikleri paket baya uygundu işte yok deseler direkt geçicem de bilemedim :D
  11. SchoField

Onlarda bilmiyor ki sordum ama çıkabilir diyor ne kadar çıkar diyorum ilk faturada gözükür diyo bir şey diyemiyorlar :D
  12. SchoField

Bugün Türk Telekom'a geçtim 1 gün bile olmadı yani. İlk 9 ay 675TL, diğer 9 ay 925TL tarifem. Mobil uygulamada bana daha uygun teklifli tarifeler verdi. Ben şimdi tarife değişikliği yapsam cayma bedeli öder miyim?
Geri