Arkadaşıma 15bin bandında her şey içinde bi sistem almak istiyoruz bütçe bu kadar en fazla 16bin olabilir. Bu fiyat bandında neler alınabilir, önerebileceğiniz sistem parçaları vs nelerdir?
22.57TL çıktı hocam geçtim ama kabul ettiler
1769898754
Ben ağustos ayına kadar tt'ydim canımı sıktılar bi durumda türknete geçtim 1900 cayma ödedim türknet karşıladı sonra. altyapıyla alakalı ciddi problemler yaşadım maalesef tekrar geçmek zorunda kaldım yıldırma politakası uyguladılar resmen
Taahhüt Süresi zarfında, kampanya kapsamında yürürlükte sunulmaya devam eden ve kampanyaya giriş yapılan internet ve varsa Tivibu Ev (IPTV) paketinin ücret olarak altına inmemek koşuluyla hız/paket değişikliği yapılabilecektir. Ancak, elde edilen indirim bedeli geçiş tarihinden itibaren yeni...
yeni gelenlere özel online sadece bu fiyatlar vardı İlk 9 ay 675TL, diğer 9 ay 925TL en uygunu buydu bende mecburen buna geçmiştim, bu kampanyayı görünce dedim ben buna geçeyim
1769897388
Ne kadar ödediniz hocam paylaşmanız mümkün mü
1769897405
Bende öyle düşünüyorum ya çıkmaz diye ama
bunu verdiler hocam daha bugün bağlandı bi girdim size özel kampanya dedi baktım fiyatı da uygun geldi
1769897194
1 gün bile olmadı geçsem ne kadar öderim onu da sordum mh ama cevap veremiyorlar ki cayma bedeli kesin çıkar demiyo çıkabilir diyo
Bugün Türk Telekom'a geçtim 1 gün bile olmadı yani. İlk 9 ay 675TL, diğer 9 ay 925TL tarifem. Mobil uygulamada bana daha uygun teklifli tarifeler verdi. Ben şimdi tarife değişikliği yapsam cayma bedeli öder miyim?