hyperos 3 gelicek nerdeyse ama telefon hala hyperos 1 de manuel yükseltmeyi deniyorum onunda bootloader süresi varmış 30 gün bundan başka bi çözümü varmidir acaba
büyük ihtimalle kulaklık alacağım için onu cracklemeye ugrasamam gibi suan kulaklıktan sonra sağlam bi ssd çekersem toplu bi crackleme yapmayı düşünücem tek tek oyun cracklemekle uğraşmayalım sonra:kekw:
sen sp olmasına bakıyosan ohoo
1758560161
zaten benim alma sebebim oyunun oynanışından hikayesinden falan zevk almam yoksa yüzüne bakacağım bi oyun değil açıkcası ve birde artık dl2 oynamaktan sıkıldım yani yan görev falanda kalmadı ondan alırım birde
haklısın hatta azalmak yerine artadabilir burası türkiye sonuçta 😃
1758396311
paylaşımlı alabilcegim birisi yok crackte sorun çıkarır diye düşünüyorum oyun yeni çıktı çünkü daha indirimi beklicez artık
1737665909
Hayır konuşmadım kurulumu ben izlediğim bir videodan yapmıştım belkide ordaki adamın yaptığı ayarlardan kaynaklanıyor olabilir tam emin değilim yarın konuşmayı denerim
Zyxel vmg 1312 t20b adlı modemi aldıktan sonra kurulumu yaptım.Hız testinde tarifemdeki hızı sağladı ancak aradan 5 dk geçti internet hızım yerlerdeydi en son test yaptığımda.Yardımcı olabilirmisiniz?