Scoobyy isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım Monitör Önerisi/Tavsiyesi

diğer sitelerde ve forumlarda alınmaması gerektiği yönünde konuşanlar var hocam
  2. S

biraz araştırma ve yönlendirmeyle fark ettim hocam, haklısınız 27 inche kabulüm 10kTL bandına kadar da çıkabilirim. Tek istediğim renk açısından beni tatmin eden, ilerleyen dönemlerde ghosting, bulutlanma veya diğer panel ile alakalı sorunlar yaşamamak. Bunlara göre monitör önerilerinde...
  3. S

saydıklarımın yanı sıra lol vs benzeri oyunlar da oynuyorum curved olmasa bile 32 inç kesin hocam öyle söyleyeyim
  4. S

Curved'ın ghostinge yol açan bir özellik olduğunu bilmiyordum. Genellikle FPS oyunları oynarım bf, cs, arma, cod bunların yanı sıra simülasyon oyunları da var.
  5. S

Bütçeyi ne kadara kadar arttırmam gerekir, bahsettiğim özelliklerde ve hatalarda sorun yaşamayacağım önerebileceğiniz modelleri atarsanız çok sevinirim. Özellikle bir amacı yok genel olarak geniş/büyük ve kavisli seviyorum.
  6. S

Merhabalar, Bilgisi, tecrübesi ve deneyimleri olan arkadaşlardan bana yol göstermesini istiyorum. 7500 TL net bütçem bulunuyor, istediğim monitör özellikleri 32 inch ve curved olması. İlerleyen zamanlarda ghosting sorunları yaşamak istemiyorum -bildiğim kadarıyla- ips paneller daha kaliteli ve...
Geri