Scoophro isimli üyenin son içerikleri

1. S

Winsat formal sonuçlarım nasıl ?

<SystemScore>8.15</SystemScore> <MemoryScore>9.2</MemoryScore> <CpuScore>9.2</CpuScore> <CPUSubAggScore>8.6</CPUSubAggScore> <VideoEncodeScore>9.9</VideoEncodeScore> <GraphicsScore>8.9</GraphicsScore> <Dx9SubScore>9.9</Dx9SubScore> <Dx10SubScore>9.9</Dx10SubScore> <GamingScore>9.9</GamingScore>...
  2. S

Call of duty black ops 6 kilitlenme hatasının çözümü nedir ?

oyunu indirdim fakat girmek istediğimde önce windowsun sürümü uyarısı verdi fakat her şey gerekli ve yerindeydi sonra internette araştırdım işte millet C diskiydi osuydu busuydu diyor fakat kesin ve gerçek cevabı bulamadım bilenler varsa lütfen yardımcı olabilir mi gamepass aldık oyunu...
  3. S

mekanik klavye önerisi ?

custom klavye var elimde o yüzden çok tercihim değil teşekkür ederim
  4. S

mekanik klavye önerisi ?

klavye arıyorum red switch bütçe 1000-3000 arası istisna rakamlara da açığım 3500 gibi rakamlara numlock tuşları olmayan klavyeler varsa onlar ilk tercihim bu saydığım isteklere göre klavye biliyorsanız lütfen iletişime geçin
  5. S

10-15 fiyat bandı telefon önerisi ?

Oyun
  6. S

Çevremde POCO marka cep telefonu kullanan bir kaç arkadaşım vardı kendileri pek önermemişlerdi
  7. S

cevabın için teşekkür ederim dikkate alacağım
  8. S

açıkcası öyle bir marka takındım yok ama redmi serisi ve ya samsung serisini daha çok tercih ederim önerin var mı peki ?
  9. S

10- 15 Bu fiyatalara sahip F/P bir telefon arıyorum önerisi olan var mı ??
Geri