Scooter isimli üyenin son içerikleri

1. Scooter

Yardım Iphone 16e vs Iphone 15 hangisi mantikli?

hocam butceyi cok zorlarsak duz 16 modelinide dusundum ne dersiniz
  2. Scooter

suanki telefonumda 120hz var ama 60hz kullaniyorum 120 cok goz agritiyor ama belki benim telefondandir
  3. Scooter

şuan 40k bandinda
  4. Scooter

iphonelar hakkinda pek bilgim yok 40 50k bandinda butcem var 15 ve 16e modelini gordum dinamic island falan varmis 15te sizce hangisi anlayanlar yardimci olursa sevinirim (duzenleme pil omru hizli sarj ve kamera daha cok onemli benim icin)
  5. Scooter

Yardım EKRAN KARTI YÜKSELTMEK İSTİYORUM

amd ryzen 5 3600 işlemcim ve b450m anakartım var şuanda gtx 1660 kullanıyorum ama yükseltmek istiyorum genelde fivem gibi oyunalr oynadıgım ıcın yuksek vram benim için daha önemli bu yüzden rtx 3060 veya 6700xt düşündüm 12gb sizin göüşünüz nedir acil öneri belirli bütçem yok
  6. Scooter

38K BUTCE GAMING LAPTOP

max 40 olur hocam
  7. Scooter

38K BUTCE GAMING LAPTOP

arkadaslar acilinden 38k butceyle gaming laptop ariyorum en iyi ne alabilirim sadwce laptop onerileri
  8. Scooter

Yardım CORSAIR PSU KASAMA UYARMI

Msi mag force 100m kasaya sahibim yeni corsair bir psu bakıyorum kasaya olurmu Corsair 750W RMe Serisi RM750e 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.0 GEN5 Güç Kaynağı
  9. Scooter

BAŞLANGIÇ İÇİN 125CC

merhabalar 16 yasindayim ehliyeti yeni alacağım, aklimda birkac model var Rks newlight pro, kanuni mati125, arora cappucino başlangıç için parçası ucuz olmasına önem veriyorum şuan aklımda en net cappucino var sizce newlight pro benim için ağır gelirmi motoru kontrol edebilirmiyim ayrica mati...
  10. Scooter

MOLEX TO 8 PIN KABLO 200W KALDIRIRMI

psudan ekran kartina giden guc kablom yandigi icin 8 pin donusturucu bakiyorum ancak ekran kartim 3060ti 200w cekiyor resmi site verilerine gore bazi kaynaklar donusturucu kablolarin max 120w verecegini yazmis dogrumudur alsam 200w kaldirabilirmi
  11. Scooter

Yardım CAPPUCCİNO VS MATI 125

baslikta oldugu gibi sorum hocalarim gonlum biraz daha honda spacy gibi uzun motorlardan yana hangisi bilmiyorum baska onerileriniz varmı parcasi kolay ulasilabilen sikinti çıkarmayacak 125lik munkunse ikinci el 50-60bin civari bakiyorum
  12. Scooter

PC OYUNDA SIYAH EKRAN

asus dual 3060ti oc
  13. Scooter

PC OYUNDA SIYAH EKRAN

hocam sorunu buldum ekran kartı guc soketinde ve guc kablosunda yanık var hatta ekran kartının bir pini kömür olmuş resmen garantiye goturmem gerekiyor
  14. Scooter

PC OYUNDA SIYAH EKRAN

hocam bende her açışımda yapıyor kullanamıyorum bilgisayarı artık 1 saatten daha fazla kullanamıyorum
  15. Scooter

PC OYUNDA SIYAH EKRAN

aynı sesi bazen bende alıyorum ancak guc kaynağı ve ekran kartı değişecek imkanım yok şuanda maalesef yorumun için teşekkürler hocam
Geri