Merhaba bios üzerinden disklerimizi birleştirdiğimiz teknolojinin adını hatırlayamadım bileniniz var mı? Örneğin 2 tane aynı model 500 GB hdd'yi tek 500 GB hdd yapıp hızını arttırıyoruz.
Boot ettikten sonra normal ilerleyin. Ardından disk seçme menüsü gelecektir, hepsini sildikten sonra en üstte diskinizin boyutu yazan tek disk kalacaktır. O diski seçip "yeni" seçeneğine tıklayıp, işleminizi yüksek depolamaya sahip olan diske tıklayıp devam ediniz.
Merhaba min 8 saat boyunca 100w kullanımı destekleyebilecek bir UPS alacağım. Linkteki ürün 100w kullanımda beni ne kadar süre götürür? Başka hangi ürünler işimi görür? Cihaza ortalama 80w kullanan bir laptop ve Süperbox takacağım. Nadiren cep telefonu da takabilirim 5w adaptör.
1656523761...