Scorp1oncsrt isimli üyenin son içerikleri

1. Scorp1oncsrt

40 50k arası gaming laptop önerisi ?

iyi geceler 40 50 k arası yenı nesıl oyunları oynatacak ıyı ekranlı ıyı ekran kartlı fp gaming sistem arıyorum yardımcı olursanız sevinirm
  2. Scorp1oncsrt

Yeni sistem mi almalıyım ?

5070 de ve 5070ti da, 4070 ti dan daha az performans veriyor
  3. Scorp1oncsrt

o zaman 2k monitör 2x8 ram 5060 ti veya 4070ti işimi çözüyor doğru mu hocam
  4. Scorp1oncsrt

2k monitör öneriniz var mı 1 ms 165 hz ve üstü
  5. Scorp1oncsrt

ssd var hocam
  6. Scorp1oncsrt

hocam 5060ti alsam ve monitörü değiştirsem tamam mı ?
  7. Scorp1oncsrt

o zaman işlemciyi ekran kartı upgrade olacak 2x8 aynı ramlerden alsam işim çözülür mü ?
  8. Scorp1oncsrt

arkadaşlar monitörüm @Abdullah Hacıgül ün tanıttığı lenovo r25i30 1080 p monitör
  9. Scorp1oncsrt

hocam mantıklı geldi aslında çünkü sistemi ölü fıyatına satıp extra bir sisteme geçemeyebilirim va maliyetlı olur dediğin çok mantıklı
  10. Scorp1oncsrt

hocam bunu ne kadar tahmını elden cıkarırım sadece ekran kart ve ram harıc dıger parcaları ılk cıktıgı zamanlar yuksek meblağa ya almıştım 1747575741 hocam önereceğin hazır sistem var mı ?
  11. Scorp1oncsrt

hocam işlemci iyi mi değiştirmem gerekmez mi ? @pubgmobile2131
  12. Scorp1oncsrt

@RevDeisDou
  13. Scorp1oncsrt

Selamlar arkadaşlar topladığım sistemim var yeni ve güncellemek istiyorum hangi parçaları değiştirmeliyim ? Genellikle Rdr 2 gta 5 ve cs2 oynuyorum ya komple sistemi satıp kampanyalı sistem alacağım ya da parçalardan birkaçını değiştireceğim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim sistemim...
  14. Scorp1oncsrt

ne kadar fiyata satmalıyım

selamlar elımde 7 8 aydır kullanmadıgım Benq xl2740 240hz e spor monıtor var cızıgı olu pıkselı vs hıcbır sorunu yok amazon yurtdısından almıstım 2021 de sadece kutusu yok ne önerirsiniz ?
  15. Scorp1oncsrt

2400 TL'ye kadar PSU önerisi?

Hocam bilindik markalar arıyorum ama bunlar beni cezbetmedi 1705418364 700 watt 80plus cooler master 2537 tl
Geri