ScorpioN105 isimli üyenin son içerikleri

1. ScorpioN105

3 pcie girişli ekran kartına 2 pcie güç girişi takılır mı?

Elimde 3 güç girişi olan ekran kartım var. Güç kaynağım da 2 tane güç kablosu var. Ekran kartıma 2 güç kablosunu taksam çalıştırabilir miyim?
  2. ScorpioN105

Asus tuf GT 301 kasasına tuf rx 7900 xt sığar mı?

Ekran kartımı yenileyeceğim kasam Max 320mm destekliyor tuf ekran kartı 352.9 cm boyuta sahip. Kasanın önündeki fanı çıkarsam takma şansım olur mu? Tüm ürünlerimi Asus yapmaya çalışıyorum.
  3. ScorpioN105

hangi leptop daha iyi

Ryzenli olan
  4. ScorpioN105

gt 730 4 gb 400 tl ye alınır mı?

Hiç yoktan iyidir ama adam akıllı bişey oynayamazsın
  5. ScorpioN105

10.nesil işlemci z590 rtx 3000 serisi ne kadar mantıklı

Rtx 3000 serisine geçmek istiyorum anakart z590 yapıp ilerde işlemciyi değiştirebilirim bu haliyle pcie 3.0 kullanabiliyorum performansı çok düşürür mü sizce ne yapabilirim
  6. ScorpioN105

Itopya Hype-Super Sistem Nasıldır?

Bence de fsr var zaten
  7. ScorpioN105

Itopya Hype-Super Sistem Nasıldır?

İlerde Bende GTX 1650 vardı lol cs pubg gibi oyunlarda götürüyor ama ilerde yeni nesil oyun istersen ihtiyacını karşılamaz ileriyi düşünerek al bence
  8. ScorpioN105

Çözüldü✓ RTX 3060 TUF vs Dual 2 ekran kartının farkı ne

Soğutma farkı var Tuf 3 fanlı ve soğutması daha iyi kart alabiliyorsun Tuf serisini tercih et
  9. ScorpioN105

İ5 10600kf z590 5000 MHz ram kullanabilirmiyim?

Asus Rog maximus apex z590 düşünüyorum abartı mı bilemedim yanına yüksek frekanslı ram alıp oc yapmak istiyorum sizce yapılabilir mi ne kadar mantıklı?
  10. ScorpioN105

Yardım Anakart pinim yamukmu (Asus H410M-E)

Peki düzeltiğimde bı sıkıntı yapar mı yada bu haliyle sağol bu arada
  11. ScorpioN105

Yardım Anakart pinim yamukmu (Asus H410M-E)

Birkaç tane yamuk gözüküyorda düzeltme şansım varmı satmayı düşünüyordum bunu görünce vazgeçtim sıkıntı falan çıkarmı bundan
  12. ScorpioN105

Steam'den dlc paylaşımı yapılır mı?

Destiny 2 adlı oyunda ben tüm dlclere sahibim arkadaşıma hesap paylaşımı yaptım fakat dlcleri kullanamadı steamde böyle dlc paylaşımı yapilmiyormu yoksa ben yanlış bir şeymi yaptım
  13. ScorpioN105

Wifi adaptör almak istiyorum

Arkadaşlar kasama wifi adaptörü takmak istiyorum modemle aramda 4 duvar var duruma bağlı yerini değiştirebilirim kullanan yada bilen varsa yazabilirmi
Geri