Scorpiw isimli üyenin son içerikleri

1. Scorpiw

İndirimde Kulaklık Önerisi

Alacağınız kulaklık nedir
  2. Scorpiw

Öneri Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Gamepower hiç kullanmadım onuda bi göz önünde bulundurayim
  3. Scorpiw

Tamamdır teşşekür ediyorum dostum ❤️
  4. Scorpiw

Teşşekürler göz önünde bulundurucagim
  5. Scorpiw

Maks 4 hocam
  6. Scorpiw

Yardım Kulaklık Önerisi Alabilirmiyim

Dostum konu açıp yardım istemek bilgi edinmek için öneri almak için konu açmam lazım herkesin çok parası yok bi kere para verip beni uzun bir süre üzmeden götürmesi lazım alacağım cihazın bu yüzden degerlendirme ve bikgi almak için konu açıyorum 1784029627 Halen a Mchosev9 pro karar kilcam...
  7. Scorpiw

Yardım Kulaklık Önerisi Alabilirmiyim

Merhaba arkadaşlar yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum3500- 4000 tl gibi bi bütçem var Kablosuz olsun istiyorum kablodan gına geldi artık bu fiayt bandında en baba kulaklık ha gisidir mchosev9 pro baktım son derece olumlu n9 ultrada cızırtı fln var diyorlar yoksa kablolu cloud 3 mu alsam...
  8. Scorpiw

Merhaba arkadaşlar benim yeni bi kulaklıga ihtiyacım var bütçem maks 4000 tlbu fiaytta en iyisi hangisidir kronik sorunu fln olmayan uzun vadede memnun edecek kulaklık lazım cs valo ve çokça müzik dinliyorum kablo karmaşasından bıktım kablosuz ve gecikmesi olmayan kaliteli bi kulaklık arıyorum
  9. Scorpiw

Netflix Telefonda Kalite Kötü

Agalar netflix aktif olarak kullanıyorum bilgisayarda tablette telefonda vs ama telefonda görüntü çamur gibi sanki 480 p izliyorum ama ipad ve pcde bu sorun yok uygulamayı sildim yükledim l1 sertifikası da var telefonda uygulma içinden yüksek veri ayarları fln fulledim yine çamur gibi pakeimde...
  10. Scorpiw

Netflix Mobilde Çamur Gibi

Agalar netflix aktif olarak kullanıyorum bilgisayarda tablette telefonda vs ama telefonda görüntü çamur gibi sanki 480 p izliyorum ama ipad ve pcde bu sorun yok uygulamayı sildim yükledim l1 sertifikası da var telefonda uygulma içinden yüksek veri ayarları fln fulledim yine çamur gibi
  11. Scorpiw

Yardım Kulaklık Önerisi Kafa Üstü

kablosuzmu o
  12. Scorpiw

mikrofon kalistesi nasıl
  13. Scorpiw

merhaba agalar yeni bi kulaklıga ihtiyacım var yaklaşık 6 senelik bir rampage kulaklık kulanıyordum zamnında 100 liraya almıştım ama hala sapasaglam ve işimi görüyor ama artık baydı bu daha temiz ses veren mikrofonu kaliteli güzel ses kasılabilicek hem kablolu hem kablosuz şekilde...
  14. Scorpiw

Mercury Modem Sinyal Güçlendirici Olarak Nasıl Kullanılır

Nasıl yani knk biraz açar mısınız
  15. Scorpiw

Mercury Modem Sinyal Güçlendirici Olarak Nasıl Kullanılır

Merhaba arkadaşlar benim evde superbox var oda bazen çekiyor bazen çekmiyor odada bbenim arkadaş bana bi router verdi Mercury be6500 diye baya iyi bişi ben bunu nasıl sinyal güçlendirici olarak kullana bilirim arkadaşlar bir yardımcı olun yav
Geri