forza 4e sahip olanlar için gelen ek indirim, her forza 5 indiriminde oluyor mu, yoksa bu indirime özel mi? Ona göre kış indiriminde daha çok düşme ihtimali varsa onu bekleyeceğim.
Güncellemeleri yaptım, kamera önbelleklerini temizledim, cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm, ses açma tuşu ile yapılan wipe reset yaptım, wipe cache de yaptım ama aynı
Onda bir sıkıntı olmuyor, aynı şekilde whatsapp, instagram kameraları da gayet akıcı. Samsungun kendi kamerasında ve Snapchat kamerasında takılmalar oluyor, bu takılmalar da video moduna geçip foto moduna döndüğümde geçiyor.
Samsung S24 cihazı dün elime ulaştı. Akşam saatlerinde kamera uygulamasına girdiğimde hafif takılmalar olduğunu fark ettim. Kötü ışık olan yerlerde ön kamera özellikle yerel kamera uygulaması ve Snapchat kamerasında takılarak hareket ediyor. Kamera uygulamasında video moduna geçip sonra tekrar...
Elimde Monster Pusat Pro gamepad var. Analog kısmında bazen algılama problemi yaptığı için dpad kullanarak hareket etmek istiyorum, bu iki tuşun işlevini nasıl değiştirebilirim?