Ben bu tak çıkar pil mevzusu için aldım kulaklığa hiç bir zaman kablo takmıyorsun, kulaklıkta kabloya uyuz olduğum için benim için mükemmel kalitesinden de memnunum bir şikayetim yok alalı 2 yıl oluyor.
Xbox versiyonunu kullanıyorum normal versiyondan tek farkı yanında gelen dock, normal dockta 2 adet normal usb type-c çıkışı var (pc, ps5, switch vb ile uyumlu) xbox versiyonunda 1 adet normal usb type-c 1 adet xbox özel çıkışı var o da type-c ve ben switch ile denediğimde xbox çıkışı...
Anakarta çok yatırım yapmadıkça bu ölü soket işine ben katılmıyorum, açıkçası ömrü hayatımda 6-7 kere sistem değiştim her seferinde de işlemciyi ne zaman değişsem anakartıda değiştirmiş bulundum çünkü aldığın işlemci eskiyene kadar zaten yeni çıkanlar başka sokete geçmiş oluyor ama dersen ki ben...
1- İşlemciyi daha yüksek gpu istiyorsan 9700x, 4070 seviyesi bana yeter diyorsan 9800x3d yap çünkü aynı fiyata satılıyor.
2- GPU için ben olsam 5070 ti beklerim ben bekleyemem dersen 4070 ti alabilirsin.
3- KC3000 gibi bir ssd öneririm, o fiyata 2tb ssd zorlanmalı 1tb için çok fazla
4- Kasa...
O asus kasanın fiyatını geçtim 20 kilo boş hali eşek ölüsü gibi hiç gerek yok, beyaz yapıp kartı kendin sprey boya ile boyayabilirsin veya üstüne biraz nakit verip beyaz satan birinden takas ile alabilirsin seçenekler var.
3000d fanları argb adaptörüyle geliyor ve senin anakartın argb destekliyor, kartın sağ en üstüne bakarak görebilirsin 2 tane beyaz port var 3 pinli onların ikiside boşsa bağlantıyı yapmamışlar demektir kendin yapman gerekir.