Ben de 27kya sıfır ti alıyordum diyorum dün gece satılmış, sarı siteye bazı dükkan sahibi arkadaşlar ilan veriyor arada düşüyor gözümden kaçan bir şey varsa yardımcı olun diye konu açtım
Merhaba arkadaşlar, internette aradım taradım bulamadım 4070s veya 4070ti lazım bütce max 27000tlye çıkabiliyor pny xlr8 asus dual msi gaming x trio modellerini arıyorum satan veya bulabilen varsa aranızda yardımınızı rica ediyorum
Not: sıfıra yakın kartlara da bakabilirim sıfır olmak zorunda değil
Hocam it takes two oynayın veya detroit stay human gibi oyunları gözetimin altında ve yardımcı olarak oynatmanı öneririm hem hikayesi çeker üzerine bir sohbetiniz olur hem oyun kolu ve klavye hakimiyeti artar kamerayı bile çeviremiyorlar tuşlara basmadan önce bakıp kontrol ediyorlar ona...
Hocam 2 üst 1 arka egzoz fanlarım var önde de 2 tane temiz hava için kullanıyorum 2 de soğutucuyla birlikte geliyor kasada 7 tane fan var desibel hakkında net bir şey söyleyemem ama kulaklığı takmadığımda azımsanmayacak bir ses duyuyorum, pcyi açık bırakıp uyuyamayacak kadar ciddi bir ses değil...
hocam prime 95 stress testini başlattım pc kasıyor ama ısı değerleri çok da artmadı sırayla mı yapıyor acaba?
1712971738
rica ederim, soğutucunun kutusundan çıkan thermalrightın 12.5 w/mk macununu sürdüm dün
estağfirullah
15 dakikalık cpu z testi sonuçları bu şekilde, sanırım cpu z daha fazla yük bindiriyor
1712971343
testi kapatır kapatmaz da değerler bu seviyeye düştü