scyucel isimli üyenin son içerikleri

1. S

Razer barracuda X ses kesilme sorunu

1 hafta önce aldım oyunlarda veya günlük kullanımda 10 15dk da bir ses birden kopma gibi olup sanki kulaklık çok uzaktaymış gibi ses düzensizleşiyor sürekli oluyor bazen 5 6 saniye devam ediyor bu kopma sebebi nedir? iade etmeli miyim?
  2. S

360mm Sıvı Soğutucu Önerisi.0

lt720 mi daha iyi bu mu?
  3. S

360mm Sıvı Soğutucu Önerisi.0

R7 7800x3d taktım bilgisayara fakat 120mm sıvı soğutucu var ve oyunlarda 75-80 dereceleri bazende 85 dereceleri görüyor buı yüzden değiştirmem gerekiyor önerebileceğiniz 360mm varmı bütce 5-6k argb ve sade tasarımı olursa daha iyi olur.
  4. S

Çözüldü✓ R7 7800x3d Sıvı soğutucu önerisi

merhaba, birkaç sorum olucak gravix 5a almıştım r5 7600 ve 120mm sıvı soğutucu ile şuan r7 7800x3d geçiş yapıcam. eski işlemcimi satıp 360mm sıvı soğutucu almayı planlıyorum kasam 360mm sıvı soğutucuyu kaldırırmı ve 120mm sıvı soğutucu beni 1 2 hafta idare eder mi?? kasa vg4200s
  5. S

Termal macun hala kullanılırmı?

tamamdır teşekkürler
  6. S

dolapta kaldı yeni gördüm bende işlemciyi değiştireceğim için yeni almak istemedim o yüzden sordum, peçeteye sıktım krem gibi şuan
  7. S

şuan baktım krem gibi görünüyor yağ gibi derken nasıl oluyor anlamadım
  8. S

yok hayır 2-3 sene önceki sürdüğüm farklı pc şuanki farklı
  9. S

r5 7600 var şuan r7 7800x3d gecmeyi düşünüyorum bügün incehesapta gaminggecesinden almayı planlıyorum. 1776451589 tamamdır teşekkür ederim
  10. S

2-3 sene önceden termal macun almıştım 1 defa kullanmıştım hala duruyor kapağı kapalı hala kullanılırmı? markası arctic mx-4.
  11. S

2K ips Monitör Önerisi

bende gaming gecesini bekledim indirim gelmedi normal alıcam bende.
  12. S

2K ips Monitör Önerisi

incehesaptan güvenilirdir.
  13. S

2K ips Monitör Önerisi

siz alırken fiyatı neydi
  14. S

2K ips Monitör Önerisi

Asus TUF Gaming VG27AQML1A düşünüyordum bende tam olarak onu alıcaktım akşama incehesapta belki indirime girer bugun cuma olduğundan. 1758291530 Asus Tuf Gaming ml1a mı kullanıyorsunuz?
  15. S

2K ips Monitör Önerisi

tamda onu düşünüyodum akşam alıcaktım :D
Geri