sdww1 isimli üyenin son içerikleri

1. S

PC Hocasının Paylaştığı Sistemler Nasıl

Kasa şimdi geldi kurduk baktım r5 7500f göndermişler yazdık şimdi gaming gen tr ye bakalım ne olucak
  2. S

Taksit Seçenekli Sistem Önerisi

https://listelerim.hepsiburada.com/paylas/bfd67782-da53-45b5-9a50-76631887cf33/1?ftid=1bs3h8hcmrj67s1o&sort=0&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:influencer.md:affiliate&utm_medium=influencer&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate - -...
  3. S

Geldimi hocam bi sıkıntı felan oldumu kargoda performansta felan
  4. S

bende bugün verdim siparişini kargoda veya performansta bir sıkıntı yaşarsan yazmanı bekliyorum
  5. S

hocam memnunmusun bir sıkıntı var mı kullandın mı
  6. S

7800x3d & 9070xt Sistem İçin Parça Önerisi

Hocam kendime sistem arıyorum bende eklediğin parçalar hoşuma gitti açıkçası bana göre gayet yeterli bir sistem olmuş merak ettiğim şey sistemi nerden alıcağın indirirmde gördüğüne mi alıcaksın parça parça yoksa toplu itopya gibi bir yerden mi alıcaksın amazon felan mı yoksa?
  7. S

T300 Rs Gt mi Pxn V10 Pro Dd mi

hocam t300 kullandım belli bir süre pxn çok zahmetli gelmişti aldıktan sonra 1 hafta sonra sıkılıp iade ettim sim racing dışında fps hikayle oyunları oynamıyorsan t300 ü tercih ederim ama bütçe olarak zorluyorsa g29 biraz daha mantıklı ama heves işiyse xbox kolunu almanı önerebilirim 1782688131...
  8. S

Hocam dediğin doğru ama bir yandan da haklılar amazondan çok daha iyi parçalarla bir sistem topliyabilirim o beni ortada bırakıyor
  9. S

Hocam amazon güvenilir ama işte bu garanti süresi felan şimdi benim için bir problem yok ama babam güvenilir bir yer olsun dediği için şimdi amazonu ona anlatana kadar şimdi parça parça almak çok daha mantıklı evet ama yks öncesi son yılım o yüzden çok süreyi uzatmak istemiyorum çok kararsısızım...
  10. S

reis çok haklısın ama bu sistemin mesela aylık ödemesi düz hesap 8k ben bu bütçeyi bile zorluyorum bu sistem için evet amazondan toplamak felan aşırı mantıklı kesinlikle katılıyorum ama orda da bir güvence olmuyor diye biliyorum garanti felan çok bi bilgim yok eğer garanti kapsamına giriyorsa...
  11. S

Sistem fiyatına göre nasıl ben çok anlamıyorum yardımcı olurmusunuz bir de 58k lık sistem ile 76k lık sistemin arasında kaldım hangisi alınır alınmaz mı bir de kasayı çok beğenmedim psu da çok iyi durmuyor bunları daha sonra değiştirsem bir problem olur mu bu fiyatlara alabileceğim yine vade...
  12. S

Çözüldü✓ 9 12 Taksitli Kasa Bulmama Yardımcı Olurmusunuz

teşekkürler reis bekliyelim bakalım şimdilik
  13. S

garanti bonus world maximum kartlarım ama çoğunlukla axes parafa taksit yapıyorlar tanıdıklarımızda da o kartları kullananlar yok
  14. S

peki bu fiyata almak mantıklı mı bütçem birazcık düşük önümüzdeki 15 tatil gibi bütçemi biraz daha yükseltebiliyorum ama şu an bu fiyata baktığım sistemler o zaman hangi fiyatta olur bilemediğim için kararsızım
  15. S

reis maximum bonus yapıkredi world
Geri