seadtkimki isimli üyenin son içerikleri

1. S

Öneri Laptop için Thermal Grizzly Conductonaut Nasıldır ?

hocam çözebildiniz mi pump-out sorununu ?
  2. S

Yardım Laptop macun uygulandıktan 1 hafta sonra sıcaklıklar çok fazla artıyor.

bunu araştıracağım teşekkürler öneriniz için. 1624199989 ürün iyi fakat laptoplar için uygun değil.
  3. S

2020 model teknobiyotikten temin ettim. Belirtmekte fayda var aynı macunu evdeki masaüstü bilgisayarımada sürdüm. O bilgisayarda hiç problemim yok oldukça iyi performans veriyor.
  4. S

hp servisi kendilerinin böyle hizmeti olmadığını söyledi ama kendimin ürüne zarar gelmediği sürece yapabileceğimi ve garanti açısından sıkıntı olmayacağını belirttiler. Bu yüzden kendim temizleyip macununun yeniledim ve 2 kez yaptım bu işlemi.
  5. S

Yardım ARKADAŞLAR TERMAL MACUN MU SORUNLU ?

ne şekilde sürdünüz ve sürmenizin üstünden ne kadar geçti bilgilendirirseniz sevinirim.
  6. S

95 üstüne çıkmasa haklısınız fakat yaptığım testlerde 97-98 lerde takılı kalıyor işlemcinin %20sini kaybediyorum.
  7. S

Laptopumda 1 senedir rahattım aslında ısınma gibi bi problemim yoktu 90 dereceyi görmüyordu genelde. Bazen macun yenilediğime pişman oluyorum çünkü 1 hafta sonra eskisinden beter bir hale dönüyor.
  8. S

Yardım ARKADAŞLAR TERMAL MACUN MU SORUNLU ?

Merhaba bu durumun pump-out etkisiyle alakalı olduğunu düşünüyorum aynı sorunu ben de yaşıyorum profilimde ki konuya bakabilirsin. Çözüm macunla alakalı ama uygun bir macun ben henüz bulamadım.
  9. S

1 senelik HP Omen 15-DH0015NT laptobumun artık işlemci sıcaklığının 90'nın üzerine çıkmasından dolayı termal macun değişimine karar verdim. Biraz araştırmadan sonra arctic mx-4 marka macun almaya karar verdim. Ürünü alıp işlemci ve ekran kartı üzerine ince bir şekilde sürdüm. uyguladıktan sonra...
Geri