Babamın arkadaşı bana bir laptop verdi ve laptopun işlemcisine baktığımda i5 2410M 2.30 Ghz işlemci gördüm. Biliyorum kötü sayılan bir işlemci ama CS:GO'yu açtığımda Aim Botz haritasında 100 FPS falan veriyordu. Ama aradan 10-15 dakika sonra işlemci fazla ısındı fanlar çok çalışmaya başladı ve...
Parva tam bütçeme göre aslında test videosunuda izledim güzel görünüyor ama yinede sen bilirsin her şey dahil yani monitör ekipman dahil toplam bütçem 6 bin TL ve civarında düşükte biraz yüksekte olabilir
Kısıtlı bütçemle alabileceğim hazır kasalara bakarken rastladım. Oynadığım oyunların testlerinide gördüm ve baya güzel FPS değerleri gösteriyor. Bütçem 6 bin TL ve biraz yukarısı. Hesaplama yaptığımda 6.253,62 TL'ye monitör, klavye ve mouse alabiliyorum. Ama kulaklığa param yetmiyor. Çokta...
Bence çok güzel ve kaliteli bir ürün. Almanı tavsiye ederim: https://www.hepsiburada.com/rampage-rm-k12-manly-7-1-surround-usb-rgb-mikrofonlu-kulaklik-siyah-p-HBV00000WL1M4?magaza=markabion
Sistem güzel gibi ama ekipmanlar kısmı biraz garip olmuş. Bence Rampage alabilirsin. Hem ucuz hem kaliteli bekle bir kaç link atacağım değerlendirmeni öneririm.
1602849513
Klavye: https://www.hepsiburada.com/rampage-titan-k9-rgb-mekanik-hisli-usb-oyuncu-klavye-p-HBV00000A6LCU?magaza=Sarfnet...
Dikkatsizlik olmuş özür dilerim ama nasıl konu ismi düzeltilir bilmiyorum daha yeni geldim foruma. Nasıl değiştiriliyor?
1602849178
Link atabilirsen aslında daha güzle olur.
Hem oyun hem Discord biraz zor oluyor. Bir Discord grubunda adminim o yüzden çift olsa daha iyi olur ama eğer performans düşürecekse tek ama iyi monitörde olur.
Bütçem 6 bin TL. İtopya gibi yerlere baktım ama param fazla yetmedi. Oynamak istediğim oyunlar CS:GO ve GTA 5 gibi oyunlar şu an ki PC'im CS:GO'da 20-30 FPS veriyor ve bu bana az. GTA 5'de 60 CS:GO'da 100 FPS verse yeter. 6000 ila 6500 TL arasında bütçem var. Her şey dahil (Monitör, ekipman ve...
Hazır sistemler pahalı ama çöp oldukları için kendim toplamaya karar verdim ve bir sistem topladım. Sistem çift monitör ve tüm ekipmanlar dahil 6 bin TL civarlarında tuttu. Bütçem kısıtlı olduğu için belirli oyunları oynatabilecek şekilde ve kaliteli bir sistem kurmaya çalıştım.
Sistem...