SealNex isimli üyenin son içerikleri

1. SealNex

Toshiba İ5 2410M 2.30 Ghz (Turbo ile 2.70Ghz) işlemci ani hız düşüşü.

Babamın arkadaşı bana bir laptop verdi ve laptopun işlemcisine baktığımda i5 2410M 2.30 Ghz işlemci gördüm. Biliyorum kötü sayılan bir işlemci ama CS:GO'yu açtığımda Aim Botz haritasında 100 FPS falan veriyordu. Ama aradan 10-15 dakika sonra işlemci fazla ısındı fanlar çok çalışmaya başladı ve...
  2. SealNex

İnventus'ta satılan Elraenn Parva sistem sizce nasıldır?

bence pahalı değil 4.600 TL civarında bişeyler.
  3. SealNex

Parva tam bütçeme göre aslında test videosunuda izledim güzel görünüyor ama yinede sen bilirsin her şey dahil yani monitör ekipman dahil toplam bütçem 6 bin TL ve civarında düşükte biraz yüksekte olabilir
  4. SealNex

Kısıtlı bütçemle alabileceğim hazır kasalara bakarken rastladım. Oynadığım oyunların testlerinide gördüm ve baya güzel FPS değerleri gösteriyor. Bütçem 6 bin TL ve biraz yukarısı. Hesaplama yaptığımda 6.253,62 TL'ye monitör, klavye ve mouse alabiliyorum. Ama kulaklığa param yetmiyor. Çokta...
  5. SealNex

600-700 Tl arası oyuncu mikrofonlu kulaklığı

Bence çok güzel ve kaliteli bir ürün. Almanı tavsiye ederim: https://www.hepsiburada.com/rampage-rm-k12-manly-7-1-surround-usb-rgb-mikrofonlu-kulaklik-siyah-p-HBV00000WL1M4?magaza=markabion
  6. SealNex

6000 bin TL bütçe ile her şey dahil sistem toplayabilir miyim?

Sistem Özellikleri: -AMD RYZEN 3 3100 3.6GHz 18MB Önbellek 4 Çekirdek AM4 7nm İşlemci -GIGABYTE B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart -XPG 8GB Gammix D30 Kırmızı 3600MHz CL18 DDR4 Single Kit Ram -GIGABYTE GeForce GTX 1650 D6 OC 4G 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı...
  7. SealNex

Söylediğin bu sistemi sıfır bir şekilde toplamaya çalıştım. Monitörü değiştirdim bir tek. Atıyorum şimdi özelliklerini.
  8. SealNex

Ekipmanlar ve monitör dahil bu fiyata bu sistem alınır mı?

Sistem güzel gibi ama ekipmanlar kısmı biraz garip olmuş. Bence Rampage alabilirsin. Hem ucuz hem kaliteli bekle bir kaç link atacağım değerlendirmeni öneririm. 1602849513 Klavye: https://www.hepsiburada.com/rampage-titan-k9-rgb-mekanik-hisli-usb-oyuncu-klavye-p-HBV00000A6LCU?magaza=Sarfnet...
  9. SealNex

Dikkatsizlik olmuş özür dilerim ama nasıl konu ismi düzeltilir bilmiyorum daha yeni geldim foruma. Nasıl değiştiriliyor? 1602849178 Link atabilirsen aslında daha güzle olur.
  10. SealNex

Olur ama sizin attığınızı tek tek bulmak biraz zor olacak. 1602848544 Başlıktaki sorunu anlayamadım? Daha detaylı söyleyebilir misin?
  11. SealNex

Hem oyun hem Discord biraz zor oluyor. Bir Discord grubunda adminim o yüzden çift olsa daha iyi olur ama eğer performans düşürecekse tek ama iyi monitörde olur.
  12. SealNex

İtopya'dan kendim topladığım İ3 9100F işlemcili, ASUS Radeon RX550 4GB ekran kartlı sistem nasıl?

Bilgisayar işlerinden pek anlamıyorum. Ortalama performansını anlatabilir misin?
  13. SealNex

Bütçem 6 bin TL. İtopya gibi yerlere baktım ama param fazla yetmedi. Oynamak istediğim oyunlar CS:GO ve GTA 5 gibi oyunlar şu an ki PC'im CS:GO'da 20-30 FPS veriyor ve bu bana az. GTA 5'de 60 CS:GO'da 100 FPS verse yeter. 6000 ila 6500 TL arasında bütçem var. Her şey dahil (Monitör, ekipman ve...
  14. SealNex

İtopya'dan kendim topladığım İ3 9100F işlemcili, ASUS Radeon RX550 4GB ekran kartlı sistem nasıl?

Teşekkür ederim açacağım yeni konu. 1602847366 her şey dahil 6 bin TL çift monitör ve ekipmanlar var. Monitör Özellikleri: Monitör 1: -AOC 24" 24G2U5/BK 75Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Pivot Freesync Gaming Monitör -Boy: 23.8" -Tepki Süresi: 1ms -Tazeleme Hızı: 75Hz -Çözünürlük: 1920 x 1080 Monitör...
  15. SealNex

Hazır sistemler pahalı ama çöp oldukları için kendim toplamaya karar verdim ve bir sistem topladım. Sistem çift monitör ve tüm ekipmanlar dahil 6 bin TL civarlarında tuttu. Bütçem kısıtlı olduğu için belirli oyunları oynatabilecek şekilde ve kaliteli bir sistem kurmaya çalıştım. Sistem...
Geri