5070ti + ssd ile 61 bin tllik alışveriş yapmıştım. kardeşim ssd yerine kendine ekran kartı istedi, bir de +750 tllik beyaz eşya kampanyasına katılmamıştım. siparişi iptal ettim. iade yaklaşık 3 gün içerisinde yatacakmış. paraf limit arttırımna başvurdum, reddettiler. peder memur ama adamlar...
Geçen ay bu ekran kartı 41 k ya düştüğünde 5k paraf puan ile 37 k ya geliyordu. alamamıştım. şimdi acımadan aldım. alanlara hayırlı olsun. 5070 ti alana oyun hediye eden nvdia, marka, vatan kampanyaları var mı ?
MSI 27" MAG 274QRFW monitörin stoğu 2 hafta önce bitmişti. Fiyatı 14-15 bin liralara çıkmıştı. Şimdi yeniden stoğa girmiş. İhtiyacı olanlar değerlendirebilir.
Monitör inceleme linki:
https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-27-mag-274qrfw.3138158/page-35#posts...
Tüh 5070ti ve GIGABYTE M27UP 27″ 4k alırken 5070ti 'ın stok bitti. Bir daha da almayı denemem sanırım.
Bu arada 4060ti + 5070 verip, 5070ti almalı takas arıyorum. İlgilenenlere duyurulur.
Airfryer da patladık. Başlığı kırılmış vaziyette geldi, takmakta imkansız. Amazon depo çalışanı nasıl bu kadar dikkatsiz olup, bu ürünü yeni gibi diye gönderebilir.
Mouse ilk kullanımda type c ile bağladığımda uygulamayı yüklemiştim. Dongle'ı sonradan takmıştım. Bu yüzden otomatik indirmedi. Attığınız ekran görüntüsü bende çıkmıyor. Performans bölümünde, köşede 125-500-1000 polling rate var...