sebottendorf isimli üyenin son içerikleri

1. sebottendorf

Acer Nitro 5 AN515-58-59p9 laptopta kaç tane SSD slotu var?

Hhocam modeller farklı ama.
  2. sebottendorf

Acer Nitro 5 AN515-58-59p9 laptopta kaç tane SSD slotu var?

Arkadaşlar Acer AN515-58-59P9 markalı laptopumun sağ köşesinde M.2 Support+HDD slot yazıyor fakat anlayamadım. Sorum şu laptopuma ek SSD takabilir miyim?
  3. sebottendorf

Acer RTX 4050 laptopta VRAM 25 MB gözüküyor ve GTA 5 kasıyor

hocam ne yapabilirim peki 1772537324 Game ready'nin DLSS 4 güncellemesini kurdum ondan olabilir mi acaba ?
  4. sebottendorf

Acer RTX 4050 laptopta VRAM 25 MB gözüküyor ve GTA 5 kasıyor

Arkadaşlar Acer markalı laptopumda GTA 5'i açtığım zaman anlamsızca kasmaya başladı, 10 FPS'lere kadar düştü ve ekran kartımın sadece 25 MB kullanabiliyorum
  5. sebottendorf

Laptopumda ki sorun ne olabilir ?

Zalman ns1000 var hocam.. 1772448844 Neden acaba hocam
  6. sebottendorf

Hocam Laptop yeni fakat Acer'in kötü macun kullandığını okumuştum birkaç yerde.
  7. sebottendorf

nasıl yani hocam ?
  8. sebottendorf

Yardım Acer nitro 12450h ısınma sorunu

throttlestopı indir
  9. sebottendorf

Arkadaşlar öncelikle merhaba sizlere bir sorum olacak;Linkte görülen laptop ile aynı modele sahibim fakat linkteki laptop ısısı daha düşük ve daha yüksek fpsler alırken ben yüksek ısı düşük fpsler alıyorum bana şu şu ayarları kontrol et diyebileceğiniz bir öneriniz var mı ? Şimdiden çok...
  10. sebottendorf

Acer nitro 5 markalı yeni aldığım Laptopum 100 dereceyi görüyor.

Fanı performansta kullanıyorum fan hızı ayarlardan kastınız maksimuma mı alayım hocam ?
  11. sebottendorf

Acer nitro 5 markalı yeni aldığım Laptopum 100 dereceyi görüyor.

Arkadaşlar alalı 2 hafta olan Acer nitro 5 i5 12th gen 6gb rtx4050 16gb ram(8+8) Laptopum Cyberpunk'ı açtığım zaman 100 derecelere kadar varıyor bu ısı normal mi ? Anakarta zarar vermek çok korkuyorum bilen arkadaşlar cevap yazabilir mi ? Şimdiden teşekkürler..
  12. sebottendorf

Beyler sizce Acerin bu modeli alınır mı ?

arkadaşlar sizce Acer'in bu modeli alınır mı? 8 gb ram daha alıp güzel birşeye dönüşür diye düşünüyorum fikriniz nedir...
Geri