sebvettel isimli üyenin son içerikleri

1. S

AOC 27G4 Monitor Alınır mı?

Arkadaşlar oncelikle merhaba, yukarida gordugunuz gibi AOC 27G4 modeli alınır mı? Kronik problemi var midir? Link: Yurt disinda yasiyorum, Türkiye'den link atmazsaniz sevinirim https://www.pbtech.co.nz/product/MO...0Hz-Fast-IPS-Gaming-Monitor-1920?qr=web-share
  2. S

AOC 27G2SE Monitor alinir mi?

ghosting nedir acaba
  3. S

AOC 27G2SE Monitor alinir mi?

Oncelikle merhaba, AOC 27 inch 165hz (AOC 27G2SE) monitori 2. monitor olarak almak istiyorum. Bunun nedeni hem ulkemde fiyati ucuz hemde 165hz olmasi. Suanki monitorum LG 27inch 4k 60hz 5ms oldugu icin FPS tarzi oyunlar oynarken biraz zorlar gibi dusundum o yuzden birde gaming icin monitor...
  4. S

Merhaba aşağıda yazıdığım sistem sizce iyi midir?

Yurt dışında yaşıyorum o yüzden link atmayın Bilgisayardan anlıyorum fakat bazı konularda soru işaretlerim var. Bazı sorularımı bu font ile yazdım. Ekran Kartı: INNO3D GeForce RTX 3060 Twin X2 12GB İşlemci: Intel i5-12400F Anakart: Gigabyte B760M GAMING AC DDR4 mATX Bu anakartın adını...
  5. S

Türkiyeden Windows key alsam yurtdışında çalışır mı?

Çok teşekkür ederim, peki ben bu “No Operating System” alınca, karşıma ne çıkıcak bilginiz var mı acaba?
  6. S

Türkiyeden Windows key alsam yurtdışında çalışır mı?

Yurt dışında yaşıyorum kendime bilgisayar alıcam ama burda “no operating system” bilgisayarların fiyatı daha makul, burdan windows 11 almaya çalışsam 200$ tutuyor. Bende Türkiye’dem OEM veya eski bilgisayarımdaki windowsu kullanmayı düşünüyorum ama bu konu hakkında hiçbir fikrim yok. Sorularım...
Geri