Kullandığım ekran kartı rx 5500 xt, eski bilgisayarımda böyle hatalar almazken şuan 4-5 tane bu tarz farklı java hataları alıyorum. Sil yükle yapıyorum fakat birkaç güne veya saate modlarda değişiklik yaptığımda vs yine bu hatayla karşılaşıyorum. Modlarda veya forge'da herhangi bir sorun yok...
Selamlar, başlıktan da göreceğiniz üzere bu durumun sebebini merak ettim. Internette kaynaklara baktım fakat nedenini bulamadım. Konu kirliliği yapıyorsam kusura bakmayın...
https://www.hepsiburada.com/msi-b460m-pro-intel-b460-2933mhz-ddr4-matx-anakart-p-HBV00000VSDV3?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=epey.c.k.pc
tamamdır, ben bir an pro bulamayınca herhalde a'dır demiştim, teşekkürler tekrardan...
Selamlar dostlarım,
Bugun açtığım 3. konu, bunun için ozur diliyorum ama yardıma ihtiyacım var. Başlıktan da göreceğiniz üzere toplam fiyat 3800 TL oluyor ve benim 5500-6000 arası bir bütçem var 16 gb ram, ssd ve anakart önerisi yapar mısınız?
1608058471
Lütfen bütçe dostu bir öneri yapar mısınız?
İşlemci olarak i3 10100F tercih ediyorum, kart olarak 1660S mi yoksa RX 5500 XT mi önerirsiniz? Ayrıyeten diğer parçalarda da yardımcı olursanız çok iyi olur. Acele etmem gerekiyor biraz da.
haklıymışsınız teşekkür ederim, yalnız biostar anakart ne kadar güvenilir bilemedim, ha bir de işlemci bakımından i3 10100F daha ucuz ve performanslı. Onu tercih etmem daha iyi olmaz mı?
1608050841
bütçeyi 5500 yapalım diğer bileşenler de uygun olsun