secretariat isimli üyenin son içerikleri

1. S

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

bu ülkenin barışı ekonomiden geçer.içi boş milleyetçilik bu ülkeye yıllardır hiç bir şey kazandırmadığı gibi çok şeyler kaybettirmiş çok şeylerden mahrum bırakmıştır.akp nin yeni ekonomi modelinin hüsrana uğradığını herkes gördü,bedelini vatandaş ödüyor,belkide bu bedeli bir süre daha ödeyeceğiz...
  2. S

🔥İndirim 🔥🔥PHİLLİPS AMBILIGHT TV 11.399TL 🔥🔥

48 inçlik modelde 55 inçlik modele göre kırpılmalar vardı.55 inçlik model ise 28 bin tl idi.hal böyle olunca 11 bin tl ye philips alıp geçmiştim.aklım kalmadı değil arada muazzam kalite farkı kadar fiyat farkı da vardı.
  3. S

kontrast konusunda sizinle hemfikirim philips rakiplerinden renk konusunda geride.Bu yüzden arkadaşımın sony x89j sini daha başarılı bir tv olarak gördüğümü söyledim.Ancak hareket konusunda bu kadar kötü oluşunu ben yukarıda bahsettiğim gibi gerekli ayarların yapılmamasına ve oynatılan videonun...
  4. S

kesinlikle fiyatı çok cezbedici,ayrıca ben ambilight olayını sevenlerdenim.55 inçlik bir tvye 3 taraflı ambilight kurmak şuan 7000tl.bunu 4 taraflı yapmak isterseniz fiyat 11000 tl ye çıkıyor.Kaldıki bu tv 50 inç ona göre led şerit yok ama 55 inçlik için olan kullanılabilir.Tüm bunlardan ötürü...
  5. S

Bu konulardaki bilgilerim çok yüzeyseldir ancak videoda dikkat çektiğiniz sorunun,görüntüler oynatılırken philips tarafında gerekli ayarların yapılmamasına veya görüntünün philips in pürüzsüz oynatabileceği formatların dışında olmasına bağlıyorum.Zaten sony bu yüzden bana daha cazip gelmişti...
  6. S

Arkadaşlar ben bu tv yi aralık ayında almıştım.50 inçlik modelde bilmeniz gereken önemli bir detay var;120hz ve hdr aynı anda çalışmıyor bilginize.Genel anlamda memnunum görüntü kalitesi olarak rakiplerinden geride bu bir gerçek ancak android tv olarak yeterli.Aslında bu tv yi alırken kafamdaki...
Geri