secretboii71 isimli üyenin son içerikleri

1. secretboii71

Çözüldü✓ James Donkey R40 240HZ

Kanka bugün kullanma fırsatım oldu, ekranı öne arkaya hareket ettiremiyorsun istediğin gibi fakat fiyatına göre gayet güzel, kısaca fp ürün diyebilirim şuanlık. 1760488147 Dostum bugün deneme şansım oldu oyunlarda, fiyatına göre gayet güzel, sıkıntısı şu ki hareket kısıtlaması var, öne arkaya...
  2. secretboii71

Kanka selam, daha gidemedim Mersine. Kullanma fırsatım olmadı, 1 hafta sonra sana unutmazsam döneceğim sana. Bana hatırlat.
  3. secretboii71

Çözüldü✓ 550W PSU bu sistem için yeterli mi ?

Çok teşekkürler dostum, faydalı bir yorum oldu.
  4. secretboii71

https://www.incehesap.com/frisby-fc-8975b-3x120mm-rgb-fan-550w-mid-tower-matx-gaming-kasasi-fiyati-81452/ Kanka kasa bu, benim ekstra bir bilgim yok maalesef. 1759501196 Yorumun için teşekkürler brom, dikkate alacağım. 1759501223 Yorumun için teşekkürler brom, dikkate alacağım.
  5. secretboii71

https://www.incehesap.com/crimson-infinity-tavsiye-sistem-fiyati-81923/ Arkadaşlar selam, bu akşam incehesapta indirime girecek sistemlerden biri bu. Tek emin olamadığım konu PSU oldu, ssdyi zaten yükselticem. Ne düşünüyorsunuz ?
  6. secretboii71

Dostum yorumun için teşekkürler, indirimi kaçırmak istemediğimden monitörü aldım, piyasada çok kullanan olmadığı için fazla bilgi edinemedim ama James Donkeye güvenmek istiyorum. Aradaki fiyat farkının da biraz üstüne koyup 2. monitörü de aldım o yüzden. Denedikten sonra yorumumu yaparım.
  7. secretboii71

Arkadaşlar selam, incehesap gaming gecesinde indirime girecek olan James Donkey R40 - 240hz, 0.5 ms monitör var. Fiyatı çok cazip geldi, fikrinizi almak istedim. (Tahminimce fiyatı 4000-4200 civarı olacak.)...
  8. secretboii71

Çözüldü✓ Pivot ikinci (chat) monitör

Yorumun için teşekkürler, biraz daha emin olmak istemiştim ve iyi oldu.
  9. secretboii71

Çözüldü✓ Pivot ikinci (chat) monitör

Herkese iyi forumlar, yayın açacağım için sadece pivot özelliği mevcut ikinci (chat okuma vb.) bir monitör bakıyorum. Konuyu açmayacaktım ama yine de yardımcı olabilecek birileri çıkar diye açma kararı aldım. - İstediğim sadece pivot bir f/p monitör. hz önemsiz - essential monitor s4 samsung...
  10. secretboii71

6000 TL'ye Gaming Kulaklık Önerisi

Kanka bence nova5 işini görür ama yine de sana kalmış.
  11. secretboii71

Çözüldü✓ Yayın için f/p webcam

Arkadaşlar selam, kick üzerinden yayınlara devam edeceğim ve webcame ihtiyacım var. 3000 TL civarı bütçe belirledim kafamda. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  12. secretboii71

6000 TL'ye Gaming Kulaklık Önerisi

Steelseries Arctis Nova 5 wireless önerebilirim, indirim kovalayabilirsen iyi olur.
  13. secretboii71

Çözüldü✓ Hyper X Cloud 3 mü, Arctis Nova 5 mi ?

Yorumun için teşekkürler, senin için de hayırlısı olsun, dikkate alacağım. 1757592010 Yorumun için teşekkürler, çok faydalı oldu dostum. Fırsatları takip edeceğim.
  14. secretboii71

Dostum teşekkürler, aklımda olacak. 1757586431 Yorumun için teşekkürler, dikkate alacağım.
  15. secretboii71

Yorumun için teşekkürler, söylediklerini dikkate alıcak ve araştıracağım.
Geri