Fiyat artırıp satışa devam 😄. Tam thh vermelik. 1 gün boyunca ürünü satıyorsun sonra ben fiyatı beğenmedim deyip iptal ediyorsun.
1780383996
Ürün stokta.
Hocam hesaba girerken tüm kodları kabul etti onda sorun yok. Şimdi hesapta 3.900TL var. 1 TL sini bile kullanamıyorum. Google nin saçma sapan prosedürleri yüzünden. Abi o zaman girerken biye kabul ediyorsun kodları. Çöp oldu resmen.
Kodları kullanırken belge gönderin hatası vermişti. Belgeleri gönderdim şimdide böyle hata verdi. Ne tutarsizligi var anlamadım ne yapacağız bu durumda arkadaşlar başına gelen oldu mu?
Param güvende komisyonlarıni da göz önünde bulundurmak lazım hocam. Sivas içi biraz zor bulabilirsiniz. Mühim olan fırsat ürünleri bulmak. Bulduğunuz ürünleri alarak yavaş yavaş toparlarsınız.
Sivas aradım 1 adet kapalı kutu stok var dedi. Tamam dedim babamı yönlendiriyorum. 1 dk geçmedi beni aradılar. Cevap : Satıldı.
Yani bu kadar bariz yapılmaz bu işler. Hakkım varsa helal etmiyorum.
Bence mağazadan el altından millete stokları verdikleri için elde de kalmayınca tacir olayını bahane edip toplu iptal yaptılar. Tek aldığım ürün bile iptal oldu 😄
Sayın Müşterimiz, internet sitemizden yapmış olduğunuz alışverişte ticari alımlarda geçerli olmayan bir kampanyadan ürün satın alımı yaptığınız görünmektedir. Yapılan bu kampanyadan sadece tacir olmayan son kullanıcı müşterilerimiz faydalanabilmektedir. Bu sebepten dolayı siparişleriniz iptal...