Section8 isimli üyenin son içerikleri

1. Section8

❌İndirim Bitti! Bölgesel İndirim Koenıc Ktf 1026 Tr Tower Fan 1550 TL

Fiyat artırıp satışa devam 😄. Tam thh vermelik. 1 gün boyunca ürünü satıyorsun sonra ben fiyatı beğenmedim deyip iptal ediyorsun. 1780383996 Ürün stokta.
  2. Section8

Safları terketmeyin beylerrrr bu paraya alternatif kalmadı.
  3. Section8

İstanbul adresime alabildim hocam teşekkür ederim.
  4. Section8

❌İndirim Bitti! Enebada Googleplay 25tl Kod 8 Tl

Hocam kodu kabul etti sonuçta herhangi bir form hatası vb de vermedi. Milyar dolarlık firmanin böyle bir amatörlük yapacağını düşünmedim açıkçası.
  5. Section8

Hocam hesaba girerken tüm kodları kabul etti onda sorun yok. Şimdi hesapta 3.900TL var. 1 TL sini bile kullanamıyorum. Google nin saçma sapan prosedürleri yüzünden. Abi o zaman girerken biye kabul ediyorsun kodları. Çöp oldu resmen.
  6. Section8

Kodları kullanırken belge gönderin hatası vermişti. Belgeleri gönderdim şimdide böyle hata verdi. Ne tutarsizligi var anlamadım ne yapacağız bu durumda arkadaşlar başına gelen oldu mu?
  7. Section8

1 adet aldım ve sorunsuz şekilde aktif oldu. Teşekkürler.
  8. Section8

Şuan 150 TL kodlar sorunsuz arkadaşlar.
  9. Section8

5 kod aldım 200 TL olandan 1 tanesi çalışmadı bildirdim bakalım ne olacak.
  10. Section8

❌İndirim Bitti! 6999 Tl - Vatan Mağaza -Huawei Matepad Air 8gb 128gb- Teşhir Olabilir

Param güvende komisyonlarıni da göz önünde bulundurmak lazım hocam. Sivas içi biraz zor bulabilirsiniz. Mühim olan fırsat ürünleri bulmak. Bulduğunuz ürünleri alarak yavaş yavaş toparlarsınız.
  11. Section8

❌İndirim Bitti! 6999 Tl - Vatan Mağaza -Huawei Matepad Air 8gb 128gb- Teşhir Olabilir

Sivas aradım 1 adet kapalı kutu stok var dedi. Tamam dedim babamı yönlendiriyorum. 1 dk geçmedi beni aradılar. Cevap : Satıldı. Yani bu kadar bariz yapılmaz bu işler. Hakkım varsa helal etmiyorum.
  12. Section8

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Bence mağazadan el altından millete stokları verdikleri için elde de kalmayınca tacir olayını bahane edip toplu iptal yaptılar. Tek aldığım ürün bile iptal oldu 😄
  13. Section8

Sayın Müşterimiz, internet sitemizden yapmış olduğunuz alışverişte ticari alımlarda geçerli olmayan bir kampanyadan ürün satın alımı yaptığınız görünmektedir. Yapılan bu kampanyadan sadece tacir olmayan son kullanıcı müşterilerimiz faydalanabilmektedir. Bu sebepten dolayı siparişleriniz iptal...
  14. Section8

Telefondan şuan için ramler için sipariş oluşturamıyorlarmış arkadaşlar. Boşuna sıra beklemeyin.
Geri