Laptopu daha çok akademik işlerde makale çeviri, sunum hazırlama için kullanacağım. Aradığım özellikler hafif olsun ve sarjı uzun süre gitsin. Oyunları masaüstü bilgisayarımda oynuyorum ama tatillerde ve memlekete gittiğimde orta düzey oyunları oynatabilecek edit yaptırabilecek bir şey arıyorum...
1-2 yıl önce bir tane hesabım çalındığında mail vs her şeyini değiştirmişlerdi. Oyuna ticket atınca sadece ilk kullanıcının bildiği ilk eklediğin arkadaşının nicki - ilk açtığın ajan gibi spesifik sorular soruyorlar yani her türlü hesabı geri alabiliyorsun. Yüz yüze tanıştığın bir arkadaşın...
Hocam o fiyat aralığında kablosuz olarak güncelde pek fazla mouse yok. Bütçen çıkmazsa VXE R1 alabilirsin ama MCU çok iyi değil o yüzden üstüne ekleyip Darmoshark M3 Pro almanı öneririm
Bütçene göre değişir en uygun fiyatlı 1250TL'ye VXE R1 SE modeli var. Sensörü 3395 ancak MCU biraz zayıf kalıyor. Bütçeni biraz arttırırsan VXE Pro Max veya Darmoshark M3S Pro alınabilir
Başlıktaki işlemciyi almayı planlıyorum ama kasım indirimleri de düşündürtüyor. Zaten eskiye göre fiyatı düşmüş daha da düşer mi bilemedim. Şu an alınmalı mı yoksa Kasım indirimlerini sonuna kadar beklemek mi daha mantıklı olur?