Hdd yi doğru bir şekilde taktıgıma eminim bir sürü videoya baktım emin olmak için zaten çalışıyor ama yaklaşık 2 dakika sonra hdd den ses gelmiyor ve disk yöneticisinde hdd gözükmüyor sebebi ne olabilir
Arkadaşlarımdan birisi 5 seviye birisi 7 seviye başlangıçtaki görevleride yaptılar ama unutulmuş araçları alamıyoruz bunun belli bir sırasımı var(f40 ı almaya çalışıyoruz şuan) yada belli bir seviye veya görevmi yapmaları lazım çünkü maplerinde külübede gözükmüyor ama ben onları kulübenin önüne...
ben 9080 nın gelecegını pek sanmıyorum uzun süredir hep maksımum 70 serisi olacak diye diye söyledıler bu kadar seyden sonra 80 serisi gelecegını sanmıyorum
bazı kaynaklarda gelecegı bazı kaynaklarda amd nın sadece maksımum orta sevıye kart uretecegı soylenıyor hangısıne ınanacagıma ınanamadım 9080 ve üstü gelecekse ona göre para bırıktırıcem gelmecikse 9070 serisinden bır kart almayı planlıyorum sizce yenı amd kartları cıkacakmı?
alınır ama tavsıyem şudur https://www.teknobiyotik.com/arctic-liquid-freezer-iii-360-intel-amd-uyumlu-360mm-radyatorlu-3x12cm-p12-pwm-fanli-sivi-islemci-sogutucu-acfre00136a.html?srsltid=AfmBOor5INYXru_fS3Vdm8lA1ylhJTu6ey6Mc_vG-HV2XUf7UmJwEzYJ
hayır psu dan hiç ses duymadım şuana kadar hatta bılgısayarı full yukte kullanırken bıle çok az fan sesı duymusumdur
1745609598
ama unutmamanız gereken olay su kı coıl whıne sansa baglı bırseydır bırısınde coıl whıne olur bırısınde olmaz bu tamamen sansınıza baglı
msi mag modelini kendin kullanıyorum gayette memnunum bırcok sorun yasamama ragmen psu korumaları sayesınde pc ye hıcbırsey olmadı tavsıye ederım(bitfenix hakkında yorum yapamicam deneyimim olmadı)